Neem contact op

Top-Up biedt 28 woonwerklofts in de Buiksloterham. Het gebouw levert een bijzondere combinatie op van rauw industrieel beton en moderne architectuur. Het gebouw is flexibel en circulair: de functie van het gebouw kan veranderen en de bouwmaterialen kunnen worden hergebruikt.

Rauw en gestileerd

Industrieel erfgoed, direct aan het Johan van Hasseltkanaal, vormt het fundament van Top-Up. Bovenop een oude betonnen haspel voor trans-Atlantische kabels van de PTT is  een houten draagconstructie met veel glas en zeer royale buitenruimten (minimaal 29 m2) gebouwd. De appartementen hebben een vrije hoogte van 3 meter.

Drie appartementen aan het water

De drie nog beschikbare  appartementen van ieder 149 m2 zijn onlangs opgeleverd. Ales is spic en span. Het is er een en al licht en zicht met de oriëntatie op de zon- en de waterzijde. Licht komt al vroeg in de ochtend binnen om door te gaan tot in de avond. De appartementen hebben niet alleen een vrije hoogte van maar liefst drie meter, maar ook een fraaie, zichtbare houten draagstructuur met een industrieel,  betonnen plafond, verdiepingshoge ramen en minimaal 29 m2 buitenruimte. De buitenruimte is de gehele dag voorzien van zon en vanuit de woonkamer bereikbaar door maar liefst vier enorme schuifpuien.

De indelingen - naar ontwerpen van de architect Tom Frantzen – zijn toonbeelden van comfort en luxe. En van openheid.

Meer over de Top-Up is te vinden op: www.top-up.amsterdam

Of maak een afspraak voor een bezichtiging!