Makelaar in Amsterdam Oost

Hallie & Van Klooster heeft regelmatig huizen te koop in Stadsdeel Oost. Onderaan deze pagina staat het gehele aanbod van Hallie & Van Klooster Makelaardij.

Woning kopen in Amsterdam Oost

Hallie & Van Klooster heeft jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van huizen in Amsterdam Oost. Dit geldt voor alle buurten zoals; IJburg, Oostelijk Havengebied, Indische buurt, Oosterparkbuurt, Dappermarkt, Transvaalbuurt, Weesperzijde, Watergraafsmeer, Amstelkwartier, Plantagebuurt/Oostkant Centrum en Oostelijke Eilanden. Wij kennen alle buurten op ons duimpje en weten dus als geen ander waar je moet zijn om dit deel van Amsterdam op zijn best te ervaren.

Vraag hier een gratis waardebepaling aan voor je woning in Amsterdam Oost

Voordelen van wonen in Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is zowel dorps als stads. In het Amstelkwartier bijvoorbeeld vind je de ‘buzz’ van de grote stad, maar gecombineerd met groen en ruimte. De oudere buurten in Oost bieden juist de gezelligheid van de kleine winkeltjes, kroegen en restaurants. In Oost kan het dus allebei. De drukte opzoeken, maar ook snel terug naar rust wanneer je hier behoefte aan hebt. Een deel van dit stadsdeel grenst net het centrum van Amsterdam, ook al is het overgrootste deel vlakbij de A10 gelegen. Je zit dus in een mum van tijd op de snelweg.

Amsterdam Oost fun facts

Oost heeft die geweldige mix van culturen, waardoor het een levendige buurt is. De Indische Buurt en de Dapperbuurt staan boordevol exotische kruideniers en winkels, het chique Plantage-gebied heeft mooie straten met statige huizen en de moderne gebouwen van het Java-eiland bieden woningen met uitzicht op het water. Technisch is Oost het gebied begrensd door de Mauritskade in het noorden en de ring A10 naar het zuiden en omvat het de Oostelijke Eilanden. Oost is een groot gebied en er zijn veel verschillende winkelstraten en buurten. Enkele van de drukste zijn de Linnaeusstraat/Middenweg en de Javastraat met in de buurt; de Dappermarkt.

Het woningaanbod uit Oost iedere ochtend in je mailbox?

Klik hier om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod in Amsterdam Oost.