De makelaar in Amsterdam Nieuw West

Hallie & Van Klooster heeft regelmatig aanbod van woningen die te koop staan in Amsterdam Nieuw West. Onderaan deze pagina staat het aanbod van Hallie & Van Klooster Makelaardij.

Woning kopen in Amsterdam Nieuw West

Nieuw-West is een stadsdeel binnen de gemeente Amsterdam. Het stadsdeel werd als deelgemeente ingesteld in 2010 en is een samenvoeging van de vroegere stadsdelen Geuzenveld/Slotermeer, Slotervaart en Osdorp. Nieuw-West is het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam. De omgeving is heel divers en heeft een ruim aanbod als het om ontspanning gaat. Van de Molen van Sloten, de Sloterplas, het Sloterpark tot uiteenlopende horeca; Nieuw-West is absoluut de moeite waard.

Voordelen van wonen in Amsterdam Nieuw West

Als je altijd al gedroomd hebt van het wonen in een loft, appartement of huis dan is Nieuw West voor jou bij uitstek de plek om je te verdiepen in de aanschaf van een woning. Een terrasje pakken of even snel de laatste boodschappen doen voordat je gaat eten, even een heerlijk kopje koffie drinken, het kan allemaal, zowel lopend als op de fiets. In Nieuw West vind je scholen, een bibliotheek, bioscoop en theater, winkels en natuur. De komende jaren wordt de wijk door allerlei nieuwe ontwikkelingen alleen nog maar leuker.

Waarde koophuizen Nieuw West

Nieuw West zit in de lift, de prijzen zijn de afgelopen periode flink gestegen. Toch kun je in dit deel van Amsterdam voor een redelijke prijs een mooi appartement of woonhuis aanschaffen. Ideaal voor starters.

Vraag hier een gratis waardebepaling aan voor je woning in Amsterdam Nieuw West

Leuke links

De agenda van Amsterdam Nieuw West, de leukste evenementen, buurtactiviteiten etc. Alle cijfers over stadsdeel Nieuw West, alle kerncijfers en grafieken over scholen, inkomen, bewoners en veel meer vind je hier

Parkeren in Amsterdam Nieuw West

Bekijk hier alle actuele informatie over parkeren in Amsterdam Nieuw West

Het woningaanbod uit Nieuw West iedere ochtend in je mailbox?

Klik hier om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod in Amsterdam Nieuw West.