Makelaar in Amsterdam Noord

Noord Hallie & Van Klooster heeft naast de huizen die te koop staan, een tal van nieuwbouwprojecten in Amsterdam Noord. Onderaan deze pagina staat het gehele aanbod van Hallie & Van Klooster Makelaardij. Een actueel nieuwbouwproject van ons is Top-Up. Tussen het Eye en het NDSM terrein Komt dit markante en duurzame gebouw met casco appartementen. De indeling en afbouw is geheel aan jou. Meer over dit project en andere projecten vind je hier.

Huis kopen in Amsterdam Noord

“Amsterdam Noord is geen Amsterdam”. Lange tijd spaken Amsterdammers die in andere stadsdelen wonen zo over dit deel van onze hoofdstad. Had je plannen om daar een huis te kopen dan werd je vreemd aangekeken. Gelukkig zijn tijden veranderd en dit gebied nog meer. Dit ooit zo verguisde deel van de stad is booming en upcoming en wordt door sommigen zelfs als de op twee na hipste plek ter wereld getipt! Lees hier waarom je juist in Amsterdam Noord een huis zou willen kopen of bekijk het complete huizenaanbod in Noord.

Voordelen van wonen in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is groots en zal naar verwachting nog grootser worden. De restanten van de NDSM-werf zijn de getuigen van de industriële historie. De grote rauwe (industriële), robuuste loodsen, oude kranen en andere gebouwen vertellen het verhaal van Noord. Na jaren van trouwe dienst hebben veel gebouwen een tweede leven gekregen. Creatievelingen, kunstenaars, start-ups, hipsters en andere early-adopters hebben er hun plek gevonden en Amsterdam Noord verandert langzaam in een van de hipste plekken om een huis te kopen en te wonen! Hippe horeca zoals Café Noorderlicht, Café Modern, Hotel de Goudfazant, Pllek, Café de Ceuvel en de grootste vlooienmarkt van Europa, de IJ-hallen, maken Noord echt Noord!

Waarde koophuizen Amsterdam Noord

Nog dit jaar wordt de Noord/Zuidlijn in gebruik genomen, de nieuwe metrolijn die Amsterdam-Noord vanaf 2018 via het Centraal Station met de rest van de stad zal verbinden. Zo zijn de Zuidas en Amsterdam Noord direct met elkaar verbonden. De directe verbinding zorgt er nu al voor dat de huizenprijzen stijgen.

Vraag hier een gratis waardebepaling aan voor je woning in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord fun facts

Industrieel, upcoming en vaak benoemd hipster-area. De drie kernwoorden die dit gebied als geen ander kunnen omschrijven. Amsterdam Noord wordt ca. door 92000 inwoners bewoond met een gemiddeld inkomen van 18.200 euro. Het is een stadsdeel in ontwikkeling, getuige de vele projecten die er ontwikkeld en gebouwd worden. Ook niet onbelangrijk; in Amsterdam Noord kun je makkelijk parkeren, heb je wel de lusten, maar niet de lasten van de stad, ben je snel met de pont op Amsterdam Centraal en vind je een bruisende cultuur. Met de ontwikkeling van ‘de sprong over het IJ’ zal dit stadsdeel nog beter in verbinding komen staan met de rest van de stad.

Leuke links

Ilovenoord
De agenda van Amsterdam Noord, de leukste evenementen, buurtactiviteiten etc.

Parkeren in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een van de weinige stadsdelen waar je op sommige plekken nog gratis kunt parkeren. Bekijk hier alle actuele informatie over parkeren in Amsterdam Noord.

Het woningaanbod uit Noord iedere ochtend in je mailbox?

Klik hier om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod in Amsterdam Noord.