Vorige | Volgende

Tip Maruggstraat 15 Amsterdam

Koopsom € 620.393 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Creatief nieuwbouwappartement met privé entree vanaf straat én parkeerplaats!

Een creatief nieuwbouwappartement van circa 123 m2, gelegen op de hoek van de 1e etage. Op de begane grond heb je je eigen voordeur aan straat en bereik je met de trap de 1e etage. Daar ligt een ruime eetkamer met plek voor open keuken en de aangrenzende grote woonkamer. Hier is ook het balkon op het zuiden gelegen. Verder zijn er maar liefst drie slaapkamers, een badkamer, een separaat toilet en een technische ruimte. Ook is er een eigen parkeerplaats. Dat is mooi wonen in Mooijburg Park! De koopsom is € 620.393 v.o.n. inclusief parkeerplaats en op basis van een jaarlijkse canonbetaling.


Mooijburg Park, duurzaam wonen
------------------------------------
Park, gelegen op kavel 7-06, maakt onderdeel uit van een nagenoeg vierkant nog te bouwen nieuwbouwwoonblok, gelegen op de hoek van de toekomstige Tip Maruggstraat en de Woiskistraat. Het gaat om de zuid-zuidoosthoek van het woonblok en er worden 18 appartementen gerealiseerd. De ligging is ideaal, want de binnenzijde is geheel gericht op het westen en biedt uitzicht op de ruime binnentuin of – tuinen. Het gebouw wordt met name zeer duurzaam en met veel hout ontwikkeld. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar, die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt met een EPC van -0,2, waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Uiteraard heb je nog invloed op de afwerking van het eigen appartement!.


Laatste appartement!
----------------------------
Bijna alle appartementen van Park zijn verkocht en met de groep kopers van dit mede-opdrachtgeverschapsproject (MO project) is het traject in volle gang. Wil je ook graag mooi wonen op Centrumeiland, sluit dan snel aan en koop dit appartement. Interesse?. Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden van de nog beschikbare woning.


Het gebouw
----------------
Het gebouw bestaat straks uit 5 verdiepingen op de hoek van blok 7 die is voorzien van groene binnentuinen. Een gedeelte van het project kijkt aan de andere zijde uit op een parkje. Er komen in totaal 18 appartementen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander, zoals de uitvoering en het exacte aantal m2 woonoppervlak nog aan wijzigingen onderhevig kan zijn gezien de aard van het project.


Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op Centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Interesse?
-------------
Indien je concrete interesse hebt dan horen wij dat graag en nodigen wij je graag uit voor een informatief gesprek. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw voor 5 jaar). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Wil je daarna daadwerkelijk instappen en een appartement kopen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat je aan het project wilt deelnemen te tekenen. Deze verklaring is niet vrijblijvend, je gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. Je tekent daarmee ook voor de verplichting om €2.500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.


Graag tot ziens bij Mooijburg Park!
------------------------------------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl) en vraag de uitgebreide informatie aan, zoals het concept ontwerp en plattegronden en de concept prijslijst.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
App. nr 10

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Bouwjaar
2022

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan park, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
369 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
driedubbel glas, volledig geisoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Voorzieningen
lift, zonnecollectoren, zonnepanelen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Tip Maruggstraat 15 Amsterdam

Deel dit object