Vorige | Volgende

Tip Maruggstraat Amsterdam

Vraagprijs € 554.625 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

MOOIJBURG WATERZICHT
meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.

Een appartementengebouw met een houten gevel, glazen kassen en verspringende raampartijen, balkons en loggia's. Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland in Amsterdam wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele maisonnettes, van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. Veel woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren (met aparte opgang) of je mag er ook 100% wonen. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare woningen variëren van 98 tot 109 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 460.600 tot 512.300 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er zijn nog enkele woningen van verschillende woningtypes beschikbaar:
- Eén maisonnette op de begane grond, 1e en 2e etage, van circa 109 m2 met grote tuin, balkon en loggia
- Eén hoekmaisonnette op de 2e en 3e etage, van circa 105 m2 met balkon op het ZW
- Eén penthouse op de 3e en 4e etage, van circa 98 m2 m2 met balkon en serre.


Hoekwoning
--------------
De maisonnettes kunnen door hun indeling maximaal profiteren van de ligging van het blok. Deze maisonnette van circa 105 m2 op de 2e en 3e etage profiteert nog meer, want heeft een hoekligging. Dus nog meer zicht en licht. De entree is op de derde verdieping. Daar is ook voldoende ruimte voor een grote slaapkamer en een extra badkamer. Een trap voert naar beneden, naar de tweede verdieping, waar de woonkamer zich uitstrekt aan de voorzijde tot in de hoek en is daarmee volledig gericht op de zon en op het mooie uitzicht over het water en IJburg. Aan de koelere achterzijde zijn twee slaapkamers gesitueerd. Deze indeling kan. Anders is ook mogelijk. Het is grotendeels aan u.


Interesse?
------------
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor de aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project. Ook kunt u bellen voor een persoonlijke afspraak over het project.


Locatie
--------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke 'stadshart' van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Mooijburg Waterzicht
------------------------
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.


Voortgang
-----------
Voor Mooijburg Waterzicht (kavel 10.10) stellen we nu de groep medeopdrachtgevers samen met wie we het definitieve ontwerp proces in gaan. Op de indicatieve prijslijst staan de richtprijzen en circa m2 van de woningen. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Indien u interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die voor u beschikbaar zijn. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen.


Een woning kopen?
---------------------
Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de vragenlijst in te vullen en de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Het mag ook zonder de eerste stap, maar let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.


Interesse?
------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
hoekmaiso

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
maisonnette
Type woning
maisonnette
Bouwjaar
2022

Details

Ligging
aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
310 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Aantal etages
2
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
douche, toilet
Keuken type
open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geisoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warmwater installatie
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam AU 3744
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig
Bekijk alle kenmerken

Kaart Tip Maruggstraat Amsterdam

Deel dit object