VERKOOP THE/SUITES IS GESTART!
 
Goed nieuws! Vanaf vrijdag 5 juli a.s. is de verkoop van de 58 suites in de Sluisbuurt gestart.

Inschrijven
Vanaf vrijdag 5 juli a.s. om 12.00 uur kun je definitief inschrijven via het online inschrijfformulier op de website thesuites.nl en geef je je definitieve voorkeuren voor bouwnummers op. Op die site vind je vanaf dan alle informatie, zoals prijslijst, technische omschrijving, plattegronden en een handige Woningkiezer. De deadline voor de inschrijving is maandag 15 juli a.s. om 09.00 uur.
 LET OP: inschrijven kan uitsluitend via de site thesuites.nl!

Amsterdams smartest suites
Stel je eens voor dat één van de 58 appartementen van jou is. Dan woon je in een compacte betaalbare koopwoning op de drempel van de Amsterdamse binnenstad. Met op een steenworp afstand de tram en bus, terwijl je op de fiets in 25 minuten op de Dam staat en de oprit van de ring A10 haast voor de deur ligt. Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.
 
Voor nog meer activiteit hoef je ook niet ver; The Suites ligt in het centrum van de Sluisbuurt, boven winkeltjes, met een café en een restaurant om de hoek. De grote supermarkt naast de InHolland-campus heeft alles in huis. Of wandel voor wat rust en ruimte naar het IJ. The Suites heeft het allemaal. Je zou d'r maar wonen!
 
Waarom the / suites?
Je eigen huis. Betaalbaar, maar ook een gaaf concept omdat met slim inrichten 30 m2 voldoende is om pure woonkwaliteit te realiseren. Een keuken, badkamer en zowel voor als achter ramen voor veel daglicht en uitzicht. De plattegrond biedt je vrijheid om flexibel in te richten naar jouw (met de tijd veranderende) persoonlijke levensstijl. Werk je thuis, zet dan je werkplek aan de kant van de arcade voor een beetje aanspraak en zicht op de binnentuin en plaats je slaapplek aan de kant van je groene privé balkon aan de straat. Ben je veel buitenshuis, op kantoor, de Universiteit of hogeschool, dan wil je het misschien anders indelen.
 
Je begrijpt het goed: iedere Suite heeft zowel voor als achter buitenruimte met plek voor een zitje. In feite heb je naast die 30m2 binnenruimte ook 30 m2 buitenruimte. Wie kan er nou zeggen dat ‘ie twee balkons en drie tuinen heeft? Elk appartement is daarnaast bijna energie neutraal (BENG) waardoor de energiekosten zo laag mogelijk zijn.
 
the / suites is een levendig woongebouw waar gebouw en groen zijn verweven tot één geheel. De architectuur is stoer en stedelijk aan de buitenkant, maar zacht aan de binnenkant. De combinatie van hout met metselwerk zorgt voor een vriendelijke uitstraling en is rijk aan detaillering. De bakstenen gevel, ornamenten en plinten refereren aan de architectuur van de Amsterdamse binnenstad. Een stijlvol en modern gebouw.
 
the / suites staat voor:

  • 58 suites op de 2e t/m 6e verdieping
  • circa 30 m2 woonoppervlak met 1 à 2 kamers
  • privé buitenruimtes en meerdere groene daktuinen
  • prijzen vanaf € 280.646 tot € 283.377 v.o.n. exclusief erfpacht en servicekosten
  • De eeuwigdurende erfpacht (Algemene Bepalingen 2016 gemeente Amsterdam) is van toepassing. Er is een keuze om een jaarlijkse canon te betalen (richtprijs circa € 2.150 per jaar) of voor eeuwigdurende afkoop te kiezen
  • Geen parkeerplaats te koop en er wordt geen parkeervergunning op straat verstrekt
  • De start van de bouw is naar verwachting Q1-2025
  • Voor de woningen geldt de zelfbewoningplicht, zoals die door de gemeente is ingesteld voor nieuwbouw koopwoningen. De woningen mogen alleen bewoond worden door de eigenaar. Er zijn enkele uitzonderingen, waaronder verhuur aan een eerste graads-familielid, zoals partner en kinderen.

Een stadseiland binnen de ring!
De Sluisbuurt ligt op de westelijke punt van Zeeburgereiland, een groen en waterrijk stadseiland binnen de ring van Amsterdam. Het eiland wordt helemaal omsloten door het water van het IJ, het Amsterdam-Rijnkanaal en het Binnen- en Buiten-IJ. De Sluisbuurt, een groene autoluwe stadswijk, is het meest stadse deel en ligt direct aan de Oranjesluizen en het Binnen-IJ. De skyline van de hoogbouw op de Sluisbuurt is straks tot ver buiten Amsterdam te zien. Niet voor niets was de werktitel ‘Vancouver aan ‘t IJ’. De meeste voorzieningen van het eiland zoals winkels en horeca zijn in de Sluisbuurt rondom het Waterplein en langs de hoofdstraat te vinden. Het Zeeburgerplein, bij de kruising Zuiderzeeweg-IJburglaan, wordt het nieuwe hart van het eiland. Langs die levendige hoofdstraat vind je The / Suites.
 
Belangstelling?
Neem vast een kijkje op THESUITES.NL en meld je aan. Heb je vragen? Bel met ons via (020) 6816 716 .
LET OP: inschrijven kan uitsluitend via de site thesuites.nl!