Op de hoek van het winkelcentrum Amsterdamse Poort en aan de voet van de Amsterdam ArenA Boulevard verrijst de nieuwe woontoren ‘The Frame building’.

Er zijn nog turnkey-appartementen beschikbaar in de vrije sector. Appartementen van 75 tot 102 m2 woonoppervlakte, met twee of met drie kamers. Kant en klare appartementen opgeleverd inclusief hoogwaardig afgewerkte vloer en stijlvolle keuken met inbouwapparatuur. Kom dus snel kijken, want als je nu stappen neemt, dan woon je begin juli in je spiksplinternieuwe appartement. Gordijnen ophangen, meubels erin en klaar!

State of the Art

In The Frame Building huur je een turnkey-appartement, van binnen én buiten hoogwaardig afgewerkt. Ieder appartement is voorzien van een Bruynzeel keuken met diverse inbouwapparatuur. Daarnaast zijn de wanden goed afgewerkt en is ieder appartement voorzien van een pvc- of houten vloer.

In de moderne entree van het gebouw komt een pakketservice waar je je postpakketten kunt laten bezorgen of retour pakketen kunt afleveren in beveiligde pakketlockers. Zodra een pakket is afgeleverd, krijg je direct bericht. Je kunt het pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt. Er is een ruime inpandige fietsenstallingen en een wasserette met professionele was- en droogautomaten. Op het dak van het appartementencomplex komt een gemeenschappelijk dakterras voor alle bewoners. Gezellig borrelen met fantastisch uitzicht over Amsterdam.

The Frame Building

In totaal komen er 69 sociale huurwoningen, 37 woningen in het middenhuursegment en 107 vrije sector huurwoningen in The Frame building. De appartementen variëren in grootte van 26 m² tot en met 102 m².

Uniek aan The Frame Building is dat het project turnkey wordt opgeleverd met een hoogwaardige afwerking aan de binnen- én buitenkant. Zo zijn alle ramen van de woningen voorzien van zonwerend HR++ isolatieglas, zijn de binnenwanden afgewerkt met glasvliesbehang in de kleur wit, zijn alle woningen uitgerust met een hoogwaardige kristalgrijze Bruynzeel keuken met een zwart werkblad. De keuken is voorzien van een 64cm 4 pits inductie kookplaat, oven met magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Ieder appartement is bovendien voorzien van een pvc- of houten vloer. Ook beschikken alle vrije sector huurwoningen over een wasmachine en droger aansluiting

De appartementen worden aangesloten op het stadsverwarmingnetwerk van Amsterdam en het gebouw is volledig gasloos! De keuze voor materialen met lage milieu-impact, zoals een regenwaterinfiltratiesysteem en een groendak draagt bij aan de duurzaamheidsambities tevens voorzien van zonnepanelen waar de algemene voorzieningen op zijn aangesloten.

Bereikbaar

In wezen heb je geen auto nodig, want The Frame Building ligt op 5 minuten loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA en ben je met het openbaar vervoer binnen 15 minuten op belangrijke plaatsen als de Amsterdamse Zuidas, Amsterdam-Centraal en de luchthaven Schiphol. Bovendien sluit The Frame Building aan op diverse fietsroutes. Dat laatste is handig, want in de plint van het gebouw is een comfortabele fietsenstalling met maar liefst 430 plaatsen.

Toch een auto? Met de gunstige ligging van The Frame Building zijn de snelwegen A2, A9 en A10 met de auto binnen enkele minuten te bereiken. The Frame Building voorziet zelf niet in parkeerplaatsen. Op basis van beschikbaarheid - die we helaas niet kunnen garanderen -  is parkeren mogelijk in de nabije omgeving in de gemeentelijke- of commerciële garages (Q-Park). Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een parkeergelegenheid.

Planning

In de zomer van 2021 is de bouw van The Frame building gestart. Prognose oplevering van The Frame building is het tweede kwartaal van 2023.

Voorwaarden

De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. Na 12 maanden is de huur per hele kalendermaand opzegbaar. Servicekosten bedragen € 50 per maand.

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in The Frame Building heb je een vast aantoonbaar bruto maandinkomen van minimaal 3 x de maandhuur. Vakantietoeslag, eventuele 13e maand en vaste bonussen mogen hierin worden meegerekend. Een eventueel tweede inkomen van een partner kan voor 100% worden meegerekend. Er wordt enkel verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen. Dat betekent dat woningdelers niet zijn toegestaan. Garantstelling van ouders of derden is eveneens niet toegestaan.