Neem contact op

Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met  winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Een appartementengebouw met een houten gevel, tuinen, balkons en loggia’s. Mooijburg Plein op Centrumeiland in Amsterdam-IJburg wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de totaal 15 toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Plein wordt gerealiseerd midden op het eiland, op kavel 12.06, naast een park en op de zon gericht. Achter de boeiende gevel biedt Plein verschillende type woningen: van compacte appartementen, mooie hoekwoningen en een grootste stadswoning.  De woonoppervlaktes van de drie nog beschikbare woningen zijn 109 en 154 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties zijn ongeveer 481.401 euro en 512.300 euro en en 749.713 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.  De prognose oplevering is circa zomer 2022.