Van uitdaging naar hip and happening West!

Een paar jaar geleden zou de reactie op je nieuwe huis in Amsterdam West waarschijnlijk anders zijn geweest dan nu. Stadsdeel Amsterdam West heeft een geweldige verandering ondergaan en is hiermee een populaire buurt geworden zeker onder starters en doorstromers op de woningmarkt. De mooie authentieke straten en huizen hebben een aantrekkingskracht op nieuwe bewoners en ondernemers. Er zijn veel nieuwe winkels en restaurants bijgekomen en dat heeft de wijk goed gedaan.

De ultieme combinatie van buurten als Westerpark, Bos en Lommer, de Baarsjes en Oud-West behouden de charme van stadsdeel Amsterdam West en nieuwbouw als Houthavens en Marktkwartier maken het aanbod huizen divers.

YES! AMSTERDAM WEST IS JOUW NIEUWE PLEK!

Met opvallend veel groen, niet alleen in de straten maar ook de diversiteit aan kleine en grote parken. Westerpark, Rembrandtpark en Erasmuspark lenen zich goed voor de huizenzoeker die wil genieten van het buitenleven. Rondje hardlopen of lekker los gaan bij een leuk festival. Je kan hier prima met vrienden afspreken want ook het horeca aanbod in en rondom de parken is ruim. Wonen in Amsterdam West is geweldig! En als het weer omslaat kan je altijd nog naar de Hallen in Oud-West, voor ieder jaargetijde is jouw nieuwe thuis dus ook in je vrije tijd een fijne plek om te wonen.

Gelukkig biedt Amsterdam West ook voldoende nieuwbouw waarmee het  de komende jaren nog kansen biedt om groter, of juist kleiner, te gaan wonen. Zo blijft jouw favoriete “buurtje” een mooie optie voor je leven lang.

Marktkwartier

De plannen lagen er al even maar nu mogen we eindelijk ook meer vertellen. Hallie en Van Klooster Makelaardij gaat een geweldig prestigieus project verkopen. Met het Marktkwartier komen er in iedere prijsklassen woningen bij op een unieke plek in Amsterdam West. Tussen het Westerpark en de Jordaan wordt dit een uniek project waar je met veel plezier zal wonen. Fantastisch dat wij de verkopende makelaar mogen zijn.

Houthavens

Door de jarenlange verbintenis met de bewoners, de nieuwbouwprojecten en wooncorporaties zijn wij een échte Amsterdam West makelaar. Ons kantoor op de Frederik Hendrikstraat 84 is dan ook bij iedereen binmiddels bekend en een vertrouwd adres.  Ook in de Houthavens hebben wij veel nieuwbouw verkocht en we zien dan dat bij verkoop de meeste mensen ook weer voor ons kiezen als verkopende makelaar. Daarom zijn wij voor huizenzoekers in Amsterdam West een vast aanspreekpunt, wij weten vaak niet alleen welk huis er te koop staat maar ook wat er te koop komt!

Maar uiteraard helpen we je ook je huis in Amsterdam West te verkopen! We zijn al decennia actief in dit deel van Amsterdam en kennen de markt en de huizen goed. Zoekers melden zich regelmatig bij ons waardoor we voor iedere huizenverkoper een interessante verkopersdatabase hebben.

Ons verkoopplan werkt! Wij staan niet voor niets al enkele jaren volgens funda in de top 3 van Amsterdam, In Amsterdam West specifiek zijn wij de meest verkopende makelaar met voor jou als verkoper gunstige tarieven.