Neem contact op

Wonen in de Houthaven, Amsterdam

In het hart van de Houthaven staat LIFE. In LIFE zijn 59 vrije sector huurappartementen voor betrokken 50-plussers te huur. Hier wonen mensen die zorgen voor en geven om elkaar. Die samen volop in het leven staan.

In het gebouw is een mix van verschillende appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin te vinden. LIFE is begin 2020 opgeleverd. Er zijn nog een aantal vrije sector huurwoningen beschikbaar.

Open minded

LIFE wil een plek zijn waar iedereen zichzelf kan zijn en plezierig en veilig woont, omringd door gelijkgestemden. We zoeken daarom als bewoners ook open minded mensen die zich graag inzetten voor elkaar en voor hun buurt. Waar de buurman handig is met een klusje, de buurvrouw wil helpen met taalles of tekenles geven als vrijwilliger bij Cordaan, waar mensen gezellig met elkaar koffie drinken of waar bewoners samen naar het theater of museum gaan. In LIFE zoeken we mensen die met plezier middenin het leven staan, maar ook hechten aan vrijheid en privacy. Mensen die samen met hun buren het leven net een beetje leuker willen maken.

2 of 3 kamer appartementen

De 59 vrije sector huurappartementen hebben 2 of 3 kamers in oppervlakte variërend van 61 tot 87 m2 en allemaal beschikken over een balkon met uitzicht over de gracht of binnentuin. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en badkamer. De woningen zijn zo ontworpen dat ze levensloopbestendig zijn en meegroeien met een mogelijke toekomstige zorgvraag of het gebruik van bijvoorbeeld een rollator. De woningen zijn per direct te huur.

Meer over huren in LIFE is te vinden op de projectsite: leveninlife.nl