Riant leven in luxe stadswoning

In DOK1620 woon je in een hedendaags pand voorzien van alle gemakken met water en groen in de directe omgeving. De vijf urban chic stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof. Bepaal zelf om de rust of de reuring op te zoeken.

Uitzonderlijk in onze hoofdstad

Ruimte zat! Alle woningen hebben een woonoppervlak van ongeveer 170 tot 186 m2 met daarachter een heerlijke privé stadstuin. Gooi je achterdeur open en stap in je eigen groene paradijs. En de oplevering is al in maart-april van dit jaar.
De stadswoningen bieden volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Naast een ruime woonkeuken, living, vide, drie slaapkamers en twee badkamers is er nog volop plek voor minimaal vier werkplekken en een vergaderruimte. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo’n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.
Parkeren kan in de naastgelegen garage met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. Eén ding is zeker: hier woon je middenin een bruisende stad met de charme van het dorpse leven
Drie van de vijf woningen zijn nog beschikbaar. Meer over deze drie stadswoningen is te vinden op de projectsite:

dok1620.nl