De Jacob – groen wonen in de stad
Wonen met het centrum om de hoek en in het groen. De Jacob is de kers op de taart van een groter plan in de gewilde wijk Slotervaart. Het is hét sluitstuk van de verbetering van de Jacob Geelbuurt. In De Jacob komen 92 koopwoningen, verdeeld over drie mooie woonblokken. De stad is altijd in de buurt en tussen de gebouwen in komt een gezamenlijke stadstuin, zodat je in een mooie groene omgeving woont. De verkoop van de woningen staat gepland voor het najaar van 2021.


92 ruime koopwoningen
De 92 koopwoningen in De Jacob hebben een gezamenlijke binnentuin tussen de 3 woonblokken. Hier vind je ook een afgesloten parkeerterrein waar parkeerplaatsen te koop zijn speciaal voor bewoners. Op de eerste twee woonlagen van elk blok komen eengezinswoningen met een eigen tuin, die aansluit op een kindvriendelijke gezamenlijke binnentuin. De oppervlaktes van deze woningen variëren van circa 92 m2 tot 120 m2 en er zijn 3 slaapkamers. Boven de eengezinswoningen komen de stadsappartementen van circa 50 m2 tot 90 m2. Deze beschikken over 1 tot maar liefst 3 slaapkamers en een eigen buitenruimte bij elke woning.


De diverse woningtypen zijn onderverdeeld in:

  • 2-kamerappartementen vanaf ca. € 375.000 *
  • 3- en 4-kamerappartementen vanaf ca. € 450.000 *
  • Eengezinswoningen vanaf ca. € 560.000 *

* De genoemde vanafprijzen zijn vrij op naam, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats en servicekosten. Dit zijn indicatieve vanafprijzen. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Bij start verkoop worden de definitieve verkoopprijzen gecommuniceerd.


Meer weten over De Jacob? Kijk op www.wonenindejacob.nl