De IJlanders
wonen aan ’t IJ
 
Helemaal wonen zoals jij dat wil...
Altijd al op een uniek eiland willen wonen in de stad? In een woning die je zelf mede-ontworpen hebt? Dat is nu mogelijk! Op kavel 13 van Centrumeiland in IJburg is een CPO-traject van start gegaan. Hier bouwen wij een bijzonder woongebouw op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Ons CPO-project geeft je de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan je woning, binnen het collectieve casco. Ook zorgt de CPO opzet ervoor dat je al je nieuwe buren kent voordat je er woont, zodat je de eerste keer dat je de sleutel omdraait je al thuis voelt bij De IJlanders!
 
 ...op een fantastische locatie aan het IJ?
Het woongebouw De IJlanders is gelegen in de prachtige waterrijke omgeving van natuurgebied IJmeer. Daarmee heb je het water direct voor de deur! De woningen van De IJlanders zijn karakteristiek, duurzaam, energieneutraal en klaar voor de toekomst. En dat op Centrumeiland, hét zelfbouweiland van Amsterdam. Hier dragen de bewoners allemaal bij aan de uitstraling van de wijk.
 
Verschillende woningen: voor ieder wat wils
Bij De IJlanders kun je kiezen uit grondgebonden woningen met tuin, studio’s of stoere stadswoningen met uitzicht over het water. In de twee bouwblokken komen in totaal acht hoogwaardige woningen met royale buitenruimtes. Binnen het bouwblok worden verschillende soorten woningen aangeboden. Zo worden er grondgebonden woningen met tuin gemaakt, maar ook drie- en vierlaagse stadswoningen met terras en uitzicht op het water. Ook een compacte studio behoort nog tot de mogelijkheden. Bovendien liggen alle woningen aan een royale, gemeenschappelijke binnentuin. De keuze is aan jou!

Meer informatie over woningtypes, mogelijkheden en kosten? Kijk op www.ijlanders.eu