IJ UP - CPO Centrumeiland

Individuele keuzevrijheid, creativiteit en duurzaamheid. Dat zijn de sleutelwoorden van IJ UP. Een opvallend project op een mooie locatie op het Centrumeiland. Deels aan het water en met uitzicht op het plantsoen aan de nieuwe Pierre Laufferstraat.

Het 'visitekaartje' van IJ UP wordt gevormd door een royale entree, een ruimte met veel natuurlijk licht die een visuele verbinding met de binnentuin. Daaromheen scharen zich de 18 woningen, die uiteen lopen in grootte en vorm, juist omdat iedereen weer andere woonwensen heeft.

In het complex komt een parkeergarage met een beperkt aantal plekken, die allemaal al zijn toebedeeld. De gemeenschappelijke fietsenstalling biedt vijf fietsplaatsen per woning en dan is er ook nog ruimte voor scooters en bakfietsen. Op Centrumeiland komt ook Het Deelcentrum waar de mogelijkheid wordt geboden om elektrische auto’s, e-bikes, bakfietsen & e-scooters te delen op non-profit basis

Keuzevrijheid en creativiteit
IJ UP is een bijzonder project in het kader van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Dat betekent veel vrijheid in het vormgeven van je eigen woning en dat is uitermate aantrekkelijk. Eindelijk ruimte om zelf in grote mate te bepalen hoe je woning eruit gaat zien. Een CPO vraagt om actieve deelname in het ontwikkelproces en gedurende de bouw. Het houdt ook in dat de prijs van de woning nog niet vast staat. Er komt dus nog wel wat bij.

Verkoopprijzen
De koopsommen v.o.n. voor de beschikbare woningen lopen uiteen van circa € 290.079 tot € 582.692. De prijzen die hier worden gegeven zijn de prijzen voor een woning die geheel afgebouwd is op basis van een standaard afwerking. De woningen zijn voorzien van de nodige installaties, aansluitingen, keuken, badkamer, sanitair en een eigen warmte-installatie. Samen met de aannemer kan je de standaard afwerking aanpassen naar je eigen voorkeuren qua materialen, sanitair etc.

De prijzen zijn op basis van een jaarlijkse indexcanon (eeuwigdurend erfpacht), waar ook de mogelijkheid zal zijn om de canon eeuwigdurend af te kopen. 

Meer informatie is te vinden op http://www.ijup.nl

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.