Vorige | Volgende

Corner Suite Amsterdam

Koopsom € 283.377 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

START VERKOOP THE / SUITES!
Goed nieuws! Vanaf vrijdag 5 juli a.s. start de verkoop van de 58 suites in de Sluisbuurt.


Inschrijven
Vanaf vrijdag 5 juli a.s. om 12.00 uur kun je definitief inschrijven via het online inschrijfformulier op de website thesuites.nl en geef je je definitieve voorkeuren voor bouwnummers op. Op die site vind je vanaf dan alle informatie, zoals prijslijst, technische omschrijving, plattegronden en een handige Woningkiezer. De deadline voor de inschrijving is maandag 15 juli a.s. om 09.00 uur.

LET OP: inschrijven kan uitsluitend via de site thesuites.nl


Verkoopevent woensdag 10 juli
Tijdens de inschrijfperiode voor de 58 appartementen zijn de makelaars aanwezig op het verkoopevent op:

Datum : woensdag 10 juli
Tijd : van 17 tot 19 uur
Locatie : Baggerbeest, Rudi van Dantzigstraat 1 t/m 15, Sluisbuurt, Amsterdam

Aanmelden voor het verkoopevent kan via de website thesuites.nl


Amsterdams smartest suites
Stel je eens voor dat één van de 58 appartementen van jou is. Dan woon je in een compacte betaalbare koopwoning op de drempel van de Amsterdamse binnenstad. Met op een steenworp afstand de tram en bus, terwijl je op de fiets in 25 minuten op de Dam staat en de oprit van de ring A10 haast voor de deur ligt. Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.

Voor nog meer activiteit hoef je ook niet ver; The Suites ligt in het centrum van de Sluisbuurt, boven winkeltjes, met een café en een restaurant om de hoek. De grote supermarkt naast de InHolland-campus heeft alles in huis. Of wandel voor wat rust en ruimte naar het IJ. The Suites heeft het allemaal. Je zou d'r maar wonen!


Waarom the / suites?
Je eigen huis. Betaalbaar, maar ook een gaaf concept omdat met slim inrichten 30 m2 voldoende is om pure woonkwaliteit te realiseren. Een keuken, badkamer en zowel voor als achter ramen voor veel daglicht en uitzicht. De plattegrond biedt je vrijheid om flexibel in te richten naar jouw (met de tijd veranderende) persoonlijke levensstijl. Werk je thuis, zet dan je werkplek aan de kant van de arcade voor een beetje aanspraak en zicht op de binnentuin en plaats je slaapplek aan de kant van je groene privé balkon aan de straat. Ben je veel buitenshuis, op kantoor, de Universiteit of hogeschool, dan wil je het misschien anders indelen.

Je begrijpt het goed: iedere Suite heeft zowel voor als achter buitenruimte met plek voor een zitje. In feite heb je naast die 30m2 binnenruimte ook 30 m2 buitenruimte. Wie kan er nou zeggen dat ‘ie twee balkons en drie tuinen heeft? Elk appartement is daarnaast bijna energie neutraal (BENG) waardoor de energiekosten zo laag mogelijk zijn.

the / suites is een levendig woongebouw waar gebouw en groen zijn verweven tot één geheel. De architectuur is stoer en stedelijk aan de buitenkant, maar zacht aan de binnenkant. De combinatie van hout met metselwerk zorgt voor een vriendelijke uitstraling en is rijk aan detaillering. De bakstenen gevel, ornamenten en plinten refereren aan de architectuur van de Amsterdamse binnenstad. Een stijlvol en modern gebouw.


the / suites staat voor:
• 58 suites op de 2e t/m 6e verdieping
• circa 30 m2 woonoppervlak met 1 à 2 kamers
• privé buitenruimtes en meerdere groene daktuinen
• richtprijzen vanaf circa € 279.826 tot € 284.278 v.o.n. exclusief erfpacht en servicekosten
• De eeuwigdurende erfpacht (Algemene Bepalingen 2016 gemeente Amsterdam) is van toepassing. Er is een keuze om een jaarlijkse canon te betalen (richtprijs circa € 2.050 per jaar) of voor eeuwigdurende afkoop te kiezen
• Geen parkeerplaats te koop en er wordt geen parkeervergunning op straat verstrekt
• De start van de bouw is naar verwachting eind 2024
• Voor de woningen geldt de zelfbewoningplicht, zoals die door de gemeente is ingesteld voor nieuwbouw koopwoningen. De woningen mogen alleen bewoond worden door de eigenaar. Er zijn enkele uitzonderingen, waaronder verhuur aan een eerste graads-familielid, zoals partner en kinderen.


Corner Suite
De vijf Corner Suites zijn gelegen op de prominente hoek van het gebouw, daar waar de Rudi van Dantzigstraat kruist met de Anna Pavlovastraat. De appartementen zijn circa 31 m2 groot en flexibel in te delen. Waar wil je slapen, werken of eten? Je bepaalt het zelf! Jouw Suite geeft je alle vrijheid: slaap aan de voorkant aan je eigen groene balkon of aan de houten arcade aan de binnentuin, waar je ook een buitentafel hebt staan voor een koffietje met de buren. Of kijk even of er in het glazen huis in één van de drie daktuinen wat te doen is. De tuin boven op de hoektoren geeft uitzicht over de stad.

Je kan een Corner Suite kiezen op de 2e t/m 6e verdieping. Bovenaan heb je natuurlijk een prachtig uitzicht, vanaf je woning of vanaf je eigen privé buitenruimte op het westen.
De suites worden bij oplevering voorzien van een keuken en badkamer, zodat je jouw woning bij oplevering. gelijk kunt betrekken. Natuurlijk kun je kiezen hoe jouw keuken en badkamer eruit komen te zien, dat wordt geregeld met de kopersopties. Ook is de woning voorzien van vloerverwarming.

De woning kan ingericht worden met op maat gemaakt meubels die je erbij kan bestellen, in je eigen smaak en kleur; zoals een opklapbed met een opklaptafel, slapen
en werken ineen. De keuken kan worden uitgebreid met extra kastruimte. En natuurlijk
kastruimte voor je garderobe.


Een stadseiland binnen de ring!
De Sluisbuurt ligt op de westelijke punt van Zeeburgereiland, een groen en waterrijk stadseiland binnen de ring van Amsterdam. Het eiland wordt helemaal omsloten door het water van het IJ, het Amsterdam-Rijnkanaal en het Binnen- en Buiten-IJ. De Sluisbuurt, een groene autoluwe stadswijk, is het meest stadse deel en ligt direct aan de Oranjesluizen en het Binnen-IJ. De skyline van de hoogbouw op de Sluisbuurt is straks tot ver buiten Amsterdam te zien. Niet voor niets was de werktitel ‘Vancouver aan ‘t IJ’. De meeste voorzieningen van het eiland zoals winkels en horeca zijn in de Sluisbuurt rondom het Waterplein en langs de hoofdstraat te vinden. Het Zeeburgerplein, bij de kruising Zuiderzeeweg-IJburglaan, wordt het nieuwe hart van het eiland. Langs die levendige hoofdstraat vind je The / Suites.


Belangstelling?
Neem vast een kijkje op THESUITES.NL en meld je aan. Heb je vragen? Bel met één van beide makelaars: Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716 of KRK Makelaars via (020) 440 00 00. LET OP: inschrijven kan uitsluitend via de site thesuites.nl!
De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelfonderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen (NVM-)makelaar in te schakelen.

Aangezien het nieuwbouw betreft, zijn de opgegeven m2 niet conform de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen van de NVM, maar zijn conform opgave architect.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
10

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Bouwjaar
2025

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, aan water, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
30 m²
Inhoud
81 m³

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
dakisolatie, driedubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel
Warmwater installatie
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Schuur/berging

Voorzieningen
lift
Bekijk alle kenmerken

Kaart Corner Suite Amsterdam

Deel dit object