Het Delflandplein kleurt Blau!
66 luxe koopappartementen midden in de stad

Delft gaat er prat op, maar in tegeltjes kun je niet wonen. In het Amsterdamse Blau wel en hoe!? Luxe appartementen op een prachtige locatie. Een levendige buurt met gezellige kroegen, hippe restaurantjes, groene parken en heel veel meer. Alle stedelijke voorzieningen op loopafstand en de Amsterdamse binnenstad niet ver weg.

Het gebouw
en de woningen

Blau kent 13 verdiepingen. Helemaal bovenaan komen de exclusieve penthouses. Op de 12e verdieping tref je 4 luxe appartementen aan. Op de 2 t/m 11 verdiepingen komen ruime 2- en 3-kamerappartementen. Op de 1ste verdieping zal zich het kantoor van De Nijs vestigen. Op de begane grond is plek voor winkels en horeca en een grote fietsenberging met plek voor maar liefst 220 tweewielers. Onder de ringweg A10 komen circa 450 parkeerplaatsen voor de auto.

  • 4-kamerpenthouses van ruim 120 m² met buitenruimtes van ruim 60 m²
  • 4 luxe 2- en 3-kamerappartementen van 52 of 92 m² met grote balkons van ruim 40 m²
  • 2- en 3-kamerappartementen variërend van ca. 57 tot 76 m² met comfortabele buitenruimtes

Het Delflandplein

Het plein is het hart van de Delflandpleinbuurt, een gebied in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Profiteer van gezellige horeca tentjes, praktisch handige supermarkten en fijne speciaalzaken wanneer je de deur uitstapt. Dankzij stedelijke vernieuwing is het plein in opkomst en hét levendige centrum van de wijk. De openbare ruimte van het Delflandplein en de omliggende straten zullen worden vernieuwd. Er liggen plannen voor het bouwen van nieuwe woningen, bedrijven en winkelpanden. Deels zijn deze plannen al uitgevoerd. Kopen en huren op het Delflandplein is dus een slimme investering.

Blau aan de ring,
midden in de stad

Weinig plekken in Amsterdam zijn beter bereikbaar dan Blau aan het Delflandplein. Hoe kan dat ook anders met de ringweg A10 om de hoek en het openbaar vervoer op loopafstand. De bus, tram én metro vind je hier allemaal in een straal van enkele honderden meters. Zelfs treinstation Lelylaan is niet ver weg. En als echte Amsterdammer heb je natuurlijk altijd jouw fiets nog. Binnen 10 minuten sta je in het Vondelpark of bij de Sloterplas. Delflandplein bevindt zich ook vlakbij de gezellige en altijd levendige Hoofddorppleinbuurt.

De omgeving van Blau is.. groen!

De Sloterplas, de Oeverlanden, de Nieuwe Meer, het Vondelpark of het Rembrandtpark. Vanuit Blau heb jij keuze te over. Zo veel groen in jouw buurt komt ten goede aan de leefbaarheid en geeft je zeker met mooi weer alle kansen om te genieten, te sporten of te wandelen in de frisse buitenlucht. Liever een nog groter natuurgebied opzoeken? Vaar vanaf de Oeverlanden met het pontje naar het mooie Amsterdamse bos. Geniet daar in het voorjaar van de prachtige bloesems in het bloesempark. 

  1. Hoofddorppleinbuurt
  2. Vondelpark
  3. Rembrandtpark

Verkoopinformatie

020-6816716
projecten@hallie-vanklooster.nl