Vorige | Volgende

Appartement type D Amsterdam

Koopsom € 236.333 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

*Er zijn geen appartementen meer beschikbaar*

Wil jij graag wonen in een ruim, betaalbaar appartement van jouw eigen ontwerp? Met een groot privé-terras en een gemeenschappelijke tuin? En dit allemaal in Amsterdam én op steenworpafstand van het strand?! Kan dit? Ja!
Op Centrumeiland ontwikkelen wij CPO BAKSTAYN, de laatste CPO zelfbouwkavel van het eiland. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap wat betekent dat we met de bouwgroep optreden als projectontwikkelaar. Dit is hard, maar ook erg dankbaar werk. Op deze manier houden we de kosten voor de woningen laag en hebben we maximaal invloed op kwaliteit, leefbaarheid, duurzaamheid én uitstraling van onze nieuwe woningen. We zitten nu in de laatste fase van het ontwerp van het gebouw en de tuin, maar er is nog volop ruimte om je eigen appartement naar wens in te kunnen richten.
Wij zijn een diverse groep Amsterdammers die verschillen in leeftijd, achtergrond en huishoudsamenstelling. Diversiteit is wat onze stad zo mooi maakt. We bouwen om te blijven en daarom staat betaalbaarheid van de woningen op nummer één.

Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar:

- bouwnummer 3, maisonnette van circa 90 m2 op begane grond en eerste verdieping met heerlijk terras op het zuidwesten, 4 kamers mogelijk, richtpijs vanaf € 471.043;
- bouwnummer 10, comfortabel hoekappartement van circa 105 m2 op de tweede verdieping met een loggia op zuid en een terrasje op west, 4 kamers mogelijk, richtpijs vanaf € 558.369;
- bouwnummer 11, ruim doorzon appartement van circa 100 m2 met royaal terras op noordwesten, 5 kamers mogelijk, richtpijs vanaf € 523.077.

In de buurt:
- Strand op 5 minuten loopafstand
- Basisschool op 2 minuten loopafstand
- Tram op 2 minuten loopafstand (per tram 25 minuten naar Amsterdam Centraal)
- Horecavoorzieningen op centrumeiland en op het strand

Nog twee parkeerplaatsen!
Heb je interesse in het kopen van een parkeerplaats, dan komt er € 30.000 bovenop de prijs van de woning. Dat is het bedrag exclusief de erfpachtcanon.

Kenmerken van ons ontwerp:
- Wij realiseren 18 appartementen. De groottes variëren van 55 m2 tot maar liefst 110 m2. Er zijn zowel gelijkvloerse appartementen als maisonnettes. Alle woningen hebben een fraaie en zonnige buitenruimte. Door de grote diversiteit in woningtypen trekken we een verscheidenheid aan mensen aan in verschillende fases van hun leven. Zo zijn we een weerspiegeling van de diversiteit van de stad;
- Wij zorgen voor energie neutraal wonen door o.a. zonnepanelen, aansluiting op het WKO-systeem en HR++ beglazing. Met energie label A++++ zijn we klaar voor de toekomst;
- Als liefhebbers van Amsterdamse architectuur, laten we ons inspireren door de Amsterdamse school en de baksteen. De kenmerken van deze stijl zijn door de Architecten vertaald naar een modern ontwerp;
- Het gebouw nodigt uit elkaar en de mensen uit de buurt te ontmoeten. We creëren een gezamenlijke ruimte en een binnentuin waar we samen gebruik van maken.
- Het gebouw is straks rainproof, klimaat adaptief en natuur inclusief.

Hoe wil jij wonen?
- Het ontwerp biedt maximaal flexibiliteit om je eigen woning in te delen doordat de buiten muren van de appartementen tevens de draagmuren zijn. Zo kun je dus zelf bepalen hoeveel slaapkamers/badkamers/werkkamers je wilt en of je bijvoorbeeld liever een dichte of open keuken hebt;
- De richtprijzen zijn vrij op naam en gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden, deuren, elektra- en leidingwerk, vloerverwarming, meterkast en WKO-systeem. Reserveer dus ook nog een bedrag voor de afbouw; vloer- en muurafwerking, badkamer en keuken;
- Je krijgt twee individuele sessies met architect Time to Access om de indeling van je appartement op maat te maken;
- Ook krijg je een individuele sessie met Land of Plenty om je groene buitenruimte te ontwerpen. Zo hebben we straks een groen en natuurinclusief gebouw.
- Er zijn nog twee parkeerplaatsen beschikbaar. Een parkeerplaats kost € 30.000 excl erfpacht. Heb je zelf geen auto? Dan kun je de parkeerplaats verhuren aan een andere bewoner van CPO Bakstayn.

Planning
Het gebouw is nog steeds in de ontwikkelfase. Op dit moment zitten we in de afronding van de Definitieve Ontwerpfase. De bouw gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 van start en de verwachte oplevering is in het tweede kwartaal van 2025.

Prijzen en voorfinanciering
Je moet er rekening mee houden dat de prijzen nog voorlopig zijn. Het is immers een CPO en dat betekent dat er nog wat zaken - in gezamenlijk overleg - kunnen worden aangepast. Dat zal van invloed zijn op de prijzen. Ook moet je rekening houden met een deelname fee en voorfinanciering nog voordat er gebouwd gaat worden. De makelaar en de CPO kunnen je er meer over vertellen.

Voor de hoogte van de canon kun je vooralsnog uitgaan van circa 31 euro per vierkante meter per jaar. Afkoop is eveneens mogelijk. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning, inclusief binnenwanden, deuren, elektra- en leidingwerk, vloerverwarming, de meterkast en een systeem voor de opslag van warm en koud water (WKO-systeem). De afbouw is daarin niet opgenomen. Denk aan de afwerking van de vloeren en de muren, de inrichting van de badkamer en de installatie van de keuken. Reserveer daar dus ook een bedrag voor.

Kun je niet wachten om mee te doen?
Meer over CPO BAKSTAYN is ook te vinden op de gelijknamige website, dan krijg je een nog beter beeld van de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in deelname, neem contact op met de makelaar en laat je informeren en inspireren.

The sales information has been compiled with care. However, we accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All stated dimensions and surface areas are indicative. The buyer has his own obligation to investigate all matters of importance to him. With regard to this property, our office is the seller's estate agent. We advise you to engage an NVM/MVA Estate Agent, who will assist you with his expertise in the purchase process. If you do not wish to engage professional assistance, by law you consider yourself expert enough to oversee all matters of importance. The General Consumer Conditions of the NVM apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
4

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Bouwjaar
2025

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²
Inhoud
165 m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Appartement type D Amsterdam

Deel dit object