Wonen in een gezonde omgeving.  Meer licht, lucht en ruimte. Tussen groen en aan
het water. Op een eiland vlak bij de stad, waar elke dag voelt als vakantie. Met modern comfort en 100% duurzaamheid. In ‘IJgenwijs’ op Centrumeiland komen al je wensen uit. Laat je verrassen!

Er zijn nog twee appartementen en een grote maisonnette beschikbaar.

Kleinschalig

Het kleinschalige nieuwbouwcomplex IJgenwijs wordt gerealiseerd in het hart van het Centrumeiland. Een nieuw deel van IJburg met fraaie architectuur, pleinen en pleintjes en autoluwe straten.  Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
De circa 34 duurzame en energiezuinige woningen zullen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 62 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.
Er zijn ook specials mogelijk zoals een woon-werkwoning, samenwonen met een mantelzorger (of kind) die zelfstandig kan wonen of een penthouse met extra hoge plafonds.

Duurzaam

Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.
Meer weten over IJgenwijs en de laatste beschikbare appartementen en woning?

Kijk op www.ijgenwijsamsterdam.nl