menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Wat doen wij

Aangenaam! Wij zijn Hallie & Van Klooster: een dynamisch makelaarskantoor dat actief is op allerlei gebieden binnen de makelaardij en vastgoed. Onze kantoren zijn gevestigd in Westerpark en op IJburg. Naast dat we je kunnen helpen als verkoopmakelaar Amsterdam, aankoopmakelaar Amsterdam, verhuurmakelaar Amsterdam en nieuwbouwspecialist, verzorgen wij ook taxaties en maken wij project adviezen in de metropoolregio van Amsterdam.

Ons principe is “eerst de mens, dan de stenen.” Een woning is namelijk emotie: je moet je vooral thuis voelen in je eigen huis. Bij Hallie & Van Klooster weten we waar de mooiste huizen staan, wat de leukste buurten zijn en waar binnenkort iets verkocht, gebouwd of gerenoveerd wordt. Wij zijn pas tevreden als jij je ideale woning hebt gevonden!

Naast aan- en verkoop voor consumenten, werken wij ook voor zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouw, transformatie en uitponding. We adviseren op gebied van gebieds- en projectontwikkeling, (project)taxaties, verkoop- en verhuur projecten en bedrijfsmatig onroerend goed. Onze enthousiaste en vakbekwame team staat je graag met advies terzijde!  

Wanneer je kiest voor Hallie & Van Klooster ben je verzekerd van deskundig en persoonlijk advies. Wij helpen je, stap voor stap, naar jouw volgende stap onder begeleiding van ons ervaren team. Hieronder kun je meer informatie vinden over onze diensten.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op! Wij helpen je graag!

Wat doen wijInstellen