ZANDKASTEEL
Wonen in een uniek Amsterdams Monument 


*** De verkoop is gestart! ***
Kijk voor alle informatie op de projectwebsite ZANDKASTEELWONEN.NL. Bekijk de handige interactieve woningzoeker, alle plattegronden en alle downloads waaronder de prijslijst en de wegwijzer met toelichting op het hele traject. Schrijf je vervolgens online in en geef jouw voorkeuren voor woningen aan.  De verwachte opleverdatum van de appartementen is maart 2023. 
Wil je niet langer wachten en weten of er voor jou een woning beschikbaar is? Bel dan gelijk met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716.
 
Kijkmomenten op woensdagmiddag!
Om je een kijkje te geven achter de schermen van Zandkasteel, organiseren we op woensdagmiddag a.s. van 16.00 – 18.00 uur in Zandkasteel, Bijlmerplein 888 Amsterdam een kijkmoment. Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel graag ter plekke melden bij het bouwhek aan het Bijlmerplein (tegenover de Lidl). De bouwplaats is momenteel niet toegankelijk voor kinderen.
 
Zandkasteel
Stap binnen in het Zandkasteel en laat je verrassen door de unieke architectuur van één van Amsterdams meest iconische gebouwen. Kijk rond in de bijzondere torens en de comfortabele woningen, waar het straks heerlijk wonen is. Ontdek elke dag iets nieuws met de diverse faciliteiten die het Zandkasteel je biedt. De bijzondere indeling en de verschillende functies onder één dak maken van het Zandkasteel een droomplek. Jouw droomplek. 
 
Inschrijving woningen
Alle verkoopinformatie vind je op ZANDKASTEELWONEN.NL. Maak een persoonlijk account aan en schrijf je in voor de woning van jouw voorkeur. Of gelijk met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716.
 
Laat je informeren via de website
Het hele complex en alle woningen zijn via de website met plattegronden en al te bekijken. De verwachte opleverdatum van de appartementen is maart 2023.  
 
De woningen
Het Zandkasteel is een unieke plek om te wonen. Er komen 263 woningen, in verschillende woningtypen, dus je vindt altijd een woning die bij je past:

  • 20 ruime studio’s van 36 m2 tot 71 m2
  • 98 suites met een woonoppervlak van 44 m2 tot 85 m2
  • 42 suites+ van 67m2 tot 92m2

 Als bewoner heb je toegang tot de verschillende ontmoetingsplekken in het gebouw en de binnentuin. Ook zijn er woningen met een eigen buitenruimte en eigen bergruimte.
 
De koopsommen liggen circa tussen de € 275.000 en € 518.500 kosten koper, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief servicekosten. Ook is het mogelijk een parkeerplaats te huren, prijs circa € 120 per maand. Er wordt door de gemeente Amsterdam geen parkeervergunning op straat verleend. De woningen worden alleen verkocht voor eigen bewoning, ouders voor kinderen is ook toegestaan.

Wonen in het hart van de Amsterdamse Poort
Het Zandkasteel vormt het hart van winkelcentrum de Amsterdamse Poort. De beeldbepalende torens van het monumentale gebouw zijn een herkenningspunt in de wijde omgeving en straks een warm thuis voor de nieuwe bewoners. Je woont hier te midden van winkels en voorzieningen. Met een metro- en treinstation op loopafstand ben je in no time op Amsterdam CS, de Zuidas en Schiphol Airport. Dichtbij uitvalswegen ben je ook met de auto snel op je bestemming.

Wonen met het gemak van alles onder één dak
Het Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten. Dit betekent letterlijk ‘alle gemak onder één dak’. In het Zandkasteel vind je horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners. Meer weten over wat er allemaal te beleven is in het Zandkasteel? Zie zandkasteelamsterdam.nl

Turnkey oplevering!
De organische vormen van het Zandkasteel geven elk appartement een eigen, unieke vorm. Alle appartementen zijn voorzien van dezelfde wand- en vloerafwerking met een moderne pvc-vloer met een houtlook, lichte muren en mooie hoge plinten in elke ruimte. Verwarming en koeling zorgen voor een aangename kamertemperatuur in elk seizoen.
 
Alle appartementen in het Zandkasteel worden turnkey opgeleverd, oftewel gebruiksklaar. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een combi-oven/magnetron, koelkast met klein vriesvak, vaatwasmachine en een Quooker. Ook de badkamer komt compleet met douche, wastafel, spiegel, handdoekradiator en toilet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is van de woning jouw thuis te maken.

Service en gemak
Wonen in het Zandkasteel betekent niet alleen dat je een prachtige en comfortabele woning bezit, maar ook dat je gebruik kunt maken van de aanwezige voorzieningen. Je fiets zet je in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling, er zijn parkeerplaatsen te huur, je pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus en een huismeester houdt overzicht en ondersteunt bewoners bij onderhoudsvragen.

Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd? neem een kijkje op de projectwebsite: ZANDKASTEELWONEN.NL
Of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6816 716 of stuur een mail naar projecten@hallie-vanklooster.nl.