Vorige | Volgende

Trimurtistraat Amsterdam

Vraagprijs € 550.000 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Een ruim gelijkvloers hoekappartement op de eerste verdieping met uitzicht in de richting van het toekomstige Strandeiland. Het appartement heeft een ruime loggia op de hoek van de voorgevel. Deze zijde van IJgenwijs biedt snel en gemakkelijk toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

IJgenwijs is een kleinschalig nieuwbouwproject dat wordt omgeven door pleinen en autoluwe straatjes. In het hart van het Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus meld je snel aan.

Wonen in IJgenwijs
De 34 energiezuinige woningen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.
Er zijn ook specials mogelijk zoals samenwonen met een mantelzorger (of kind) die zelfstandig kan wonen of een penthouse met extra hoge plafonds. Er is veel mogelijk.

Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Tot recent was het een nog onontgonnen gebied.

Goed wonen:
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Veel speelmogelijkheden
• Recreatie / sportgelegenheden
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie of neem kijkje op de project website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Bouwnummer
9

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
portiekflat
Type woning
portiekflat
Bouwjaar
2021

Details

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
370 m³

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
5
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, wastafel

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geisoleerd
Warmwater installatie
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam AU 3974
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Trimurtistraat Amsterdam

Deel dit object