Vorige | Volgende

Trimurtistraat AMSTERDAM

Vraagprijs € 565.000 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Dit grootse en grootste penthouse van het nieuwbouwcomplex IJgenwijs bevindt zich op de hoek van de bovenste, vierde verdieping. Het penthouse heeft een buitenruimte van ruim 14 m². Omdat IJgenwijs op het hoogste punt van Centrumeiland ligt, heeft dit appartement prachtig zicht op Centrumeiland en het toekomstige Strandeiland.

Het kleinschalige nieuwbouwcomplex IJgenwijs, Omgeven door pleinen en autoluwe straatjes, strekt dit penthouse zich uit over één van de beide hoeken van het nieuw te bouwen kleinschalige, complex IJgenwijs. De penthouses noemen we niet voor niets de 'specials'. De 'specials' in IJgenwijs bieden, de naam zegt het al, iets bijzonders. De bijzonderheid van de penthouses is natuurlijk het fantastische uitzicht. Niet alleen door de hoge ligging (op de vierde verdieping), maar vooral ook omdat IJgenwijs temidden van vele pleinen ligt. Ook nog een beetje verhoogd, vanwege de centrale ligging bij het bomenplein. In de penthouses komt al het goede van wonen op het Centrumeiland samen.

IJgenwijs wordt gerealiseerd in het hart van het Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.

Wonen in IJgenwijs
De 34 duurzame koopwoningen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.

Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam. Tot recent was het een nog onontgonnen gebied.

Goed wonen:
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Veel speelmogelijkheden
• Recreatie / sportgelegenheden
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie of neem kijkje op de project website.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
29
Bouwjaar
2021
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
111 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m²
Bruto inhoud
294 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal badkamers
XXX0

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AU
Indexnummer
29
Perceel
3974
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Trimurtistraat AMSTERDAM

Deel dit object