Vorige | Volgende

Tip Maruggstraat AMSTERDAM

Vraagprijs € 577.700 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

WATERZICHT ZIJWONING MET DRIE SLAAPKAMERS, TUIN, BALKON EN LOGGIA!

Een creatieve maisonnette over drie verdiepingen van circa 116 m2 in het nieuwbouwproject Waterzicht op het fonkelnieuwe Centrumeiland van IJburg. De woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping, maar heeft een eigen entree vanaf straat op de begane grond met opgang naar de verdiepingen. Via je eigen voordeur aan straat is de entree van de woning. Hier is ook ruimte voor een toilet, kapstok en een technische berging. Via de trap bereik je de ruime 1e verdieping met een mooie woonkamer met balkon/loggia aan de ene kant en aan de andere zijde de entree naar de grote privétuin van maar liefst 46 m2. Aan de living grenst ook een grote woonkeuken. Op de verdieping erboven is ruimte voor maar liefst 3 slaapkamers en een ruime badkamer. En ook nog eens een mooi balkon van circa 13 m2 aan de tuinzijde. Wat wil je nog meer?
De indeling ligt nog niet vast, dus denk als koper mee over je eigen plattegrond! Hoe creatief is dit?
De (richt)prijs is 577.700 euro vrij op naam voor de woning incl. basispakket en incl. tuin, balkon en loggia, op basis van jaarlijkse canonbetaling.
Ook is het mogelijk een parkeerplaats bij de woning te kopen.


Meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.
--------------------------------------------------------------------
Een appartementengebouw met een houten gevel, glazen kassen en verspringende raampartijen, balkons en loggia’s. Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland in Amsterdam wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele maisonnettes, van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. Veel woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren (met aparte opgang) of je mag er ook 100% wonen.

Heeft u interesse in deze zijwoning? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor meer informatie over het project of voor een persoonlijke afspraak Wij sturen u dan sowieso aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met alle details. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project.
De richtprijs gaat uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. Eventuele extra eigen wensen komen hier bovenop. De prijs is exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.


Mooijburg Waterzicht
---------------------------
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is. Bij Mooijburg Waterzicht werken we samen met de groep medeopdrachtgevers (de kopers) aan het definitieve ontwerp van het gebouw. Dit traject is vergevorderd en de planning van de bouw is al richting einde van dit jaar.


Verkoop
----------
Indien u interesse hebt in deze woning dan horen wij dat graag. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht van 5 jaar). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Bij de informatie treft u ook info aan over het proces van medeopdrachtgeverschap. Omdat dit proces net wat anders gaat dan het kopen van een woning bij een reguliere projectontwikkeling kan het veel vragen oproepen. De meestgestelde vragen hebben we in een Q en A documentje gezet. We hopen dat hiermee veel vragen beantwoord zijn.

Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om € 2.500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.


Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Interesse?
-------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
zijwoning*
Bouwjaar
2022
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, overig

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
116 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
63 m²
Bruto inhoud
305 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AU
Indexnummer
1
Perceel
3744
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
4.60 x 10 m
Oppervlakte
46 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Tip Maruggstraat AMSTERDAM

Deel dit object