Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Tip Maruggstraat AMSTERDAM

Vraagprijs € 570.200 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

WATERZICHT ZIJWONING MET TUIN

Een creatieve maisonnette over drie verdiepingen van circa 116 m2 in het nieuwbouwproject Waterzicht op het fonkelnieuwe Centrumeiland van IJburg. De woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping, maar heeft een eigen entree vanaf straat op de begane grond met opgang naar de verdiepingen. De indeling ligt nog niet vast, maar ruimte voor living, keuken, badkamer. toilet en drie slaapkamers is er voldoende. Bovendien beschikt de woning over een grote tuin van circa 46 m2 en heeft de woning ook nog eens een loggia en een balkon (meerprijs). Hoe creatief is dit?


Meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.
--------------------------------------------------------------------
Een appartementengebouw met een houten gevel, glazen kassen en verspringende raampartijen, balkons en loggia’s. Mooijburg Waterzicht op Centrumeiland in Amsterdam wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Waterzicht wordt gerealiseerd aan de zuidzijde van het Centrumeiland, op de zon gericht en met vol zicht op het water. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Waterzicht verschillende type woningen: van comfortabele maisonnettes, van woonwerkwoningen met dektuin tot fantastische penthouses. Veel woningen bieden de mogelijkheid om wonen en werken te combineren (met aparte opgang) of je mag er ook 100% wonen. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare woningen variëren van 98 tot 109 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 460.600 tot 512.300 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er is nog een laatste woning beschikbaar: een mooie maisonnette op de begane grond, 1e en 2e etage, van circa 116 m2 met grote tuin, loggia en eventueel extra balkon. Prijs incl. tuin is 570.200 euro vrij op naam.
-
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor meer informatie over het project of voor een persoonlijke afspraak Wij sturen u dan sowieso aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project.


Mooijburg Waterzicht
---------------------------
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Voortgang
-------------
Mooijburg Waterzicht (kavel 10.10) werken we samen met de groep medeopdrachtgevers om het definitieve ontwerp proces in gaan. Bijgaand treft u een indicatieve prijslijst aan met de richtprijzen en circa m2 van de woningen. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Indien u interesse hebt dan horen wij dat graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die woning voor u beschikbaar is. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen. Bijgaand treft u ook informatie aan over het proces van medeopdrachtgeverschap. Omdat dit proces net wat anders gaat dan het kopen van een woning bij een reguliere projectontwikkeling kan het veel vragen oproepen. De meestgestelde vragen hebben we in een Q en A documentje gezet. We hopen dat hiermee veel vragen beantwoord zijn.

Verkoop
----------
Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.

Locatie
---------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke ‘stadshart’ van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.

Interesse?
-------------
Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
zijwoning
Bouwjaar
2022
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking, overig
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
116 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m²
Bruto inhoud
305 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AU
Indexnummer
1
Perceel
3744
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater
Tuintype
achtertuin
Tuin
5 x 10 m
Oppervlakte
50 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Tip Maruggstraat AMSTERDAM

Deel dit object