Vorige | Volgende

Strandeilandlaan 59 Amsterdam

Huurprijs € 1.819 

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

PRACHTIGE ENERGIEZUINIGE HUURWONINGEN IN JUF NIENKE!

Goed nieuws: Juf Nienke is volop in beweging. De huur van de nieuwbouwappartementen in het project Juf Nienke op Centrumeiland op IJburg is in volle gang. De inschrijving voor de middeldure huur en de 1e ronde vrije sector huurwoningen tot € 1.800 is inmiddels gesloten. Er is nog een gevarieerd aanbod in de prachtige grotere woningen beschikbaar: van ruimtelijke appartementen met uitzicht over het water tot mooie gezinswoningen met meerdere woonlagen. De woonoppervlaktes liggen tussen de 91m2 en 116 m2 met huurprijzen tussen de € 1.809 en € 2.304. De bouw vordert al zeer gestaag en de planning is dat de woningen circa november van dit jaar gereed zijn.


**** EXCLUSIEF KIJKMOMENT ****
Voor de huurappartementen vanaf € 1.800 bieden wij een exclusief kijkmoment op de locatie op ZATERDAG 24 SEPTEMBER a.s. Interesse? Bel ons kantoor (020) 6 816 716 om de afspraak in te plannen. Alleen op afspraak kan je deze woningen die dag bezoeken.


APPARTEMENTEN (VRIJE SECTOR HUUR)
De vrije sector huur appartementen in Juf Nienke zijn uiteenlopend van grootte en vorm. Van 60 m2 tot wel 116 m2. Met vier of soms zelfs vijf kamers en allemaal met een heerlijke loggia, afhankelijk van de ligging van het appartement op het zuidoosten of op het zuidwesten.
Alle appartementen zijn aan de tuinzijde te bereiken via de mooie houten galerijen, waar je kunt bijkletsen met je buren. Of je gaat gewoon in die heerlijke groene binnentuin zitten met elkaar. Het appartement is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met mooi sanitair en tegelwerk. Tevens beschikt de woning over vloerverwarming en een WTW unit.

Deze vrije sector huurappartementen liggen in de blokken A en B op de 2e tot en met 6e verdieping. De woonoppervlaktes variëren van circa 60m2 tot 116m2. De meeste appartementen hebben drie slaapkamers, een enkele zelfs vier! De huurprijs ligt tussen de € 1.219 en de € 2.304 per maand, exclusief servicekosten.

Bij de appartementen van types B5, B7 en B8 kan één van de 19 parkeerplaatsen in de parkeergarage van Juf Nienke gehuurd worden à € 110 per maand. Belangrijk: vanuit de gemeente Amsterdam geldt dat huurders van een woning in Juf Nienke niet in aanmerking komen voor een vergunning voor parkeren op straat.


JUF NIENKE
Juf Nienke bestaat straks uit drie bouwdelen met 61 prachtige huurappartementen, middelduur en vrije sector huur. Meer informatie kunt u zien op de website: HURENINJUFNIENKE.NL. Op die site vind je alle informatie, zoals prijslijst, overzicht en plattegronden. Ook staat er een uitgebreide Wegwijzer, met toelichting over het project, de procedure, inkomenseisen en alles wat je moet aanleveren. Lees deze wegwijzer svp eerst voor je gaat inschrijven!
Juf Nienke is een nieuwbouwproject in aanbouw en de woningen kunnen derhalve nu niet zomaar bezichtigd worden. De oplevering wordt verwacht in november 2022, dit is echter nog een prognose!


HET GEBOUW
Juf Nienke is een bijzonder gebouw dat uitnodigt tot onderzoeken, verblijven, ontmoeten, bewegen en uitwisselen. Robuust, dynamisch en nieuwsgierig. Juf Nienke is bovendien een circulair, modulair en natuur-inclusief gebouw. Een mondvol, maar we lichten het allemaal toe. Juf Nienke wordt boven alles een woon-werkgemeenschap die beweegt, onderzoekt en elkaar ontmoet op het bovendek in de binnenstraat aan de tuinzijde. Het gebouw heeft een levendige en transparante plint, van voornamelijk glas en hout. Erboven komt een gevarieerd aanbod aan woningen van een compacte studio tot een ruime gezinswoning. Met de buitenruimtes aan de woningen, het ontmoetingsdek, de grote binnentuin en de transparante hoge plint ademt het gebouw op veel manieren licht, lucht en ruimte. Welkom in de wereld van Juf Nienke!

Vanwege de circulaire opgave is gekozen voor systeembouw waardoor alle woningen eenzelfde stramien kennen. Dat betekent niet dat alle woningen hetzelfde zijn. Sterker nog: zij variëren enorm in type, van appartement tot grondgebonden woning. De plattegronden zijn flexibel, slim indeelbaar en bieden daardoor de mogelijkheid mee te groeien met de veranderende behoefte van de bewoners. Geen enkele woning van Juf Nienke is alleen op het noorden of alleen op het oosten georiënteerd. Alle woningen zijn gelegen aan een ruime galerij. Daarnaast hebben de bewoners toegang tot een collectief ontmoetingsdek en een grote binnentuin. De vrije sector huurwoningen hebben een ruime en goed georiënteerde privé-buitenruimte.

En bovenal geldt: Juf Nienke wordt gasloos (!), circulair, natuurinclusief, energiepositief en voorzien van zonnepanelen en is daarmee één van de meest duurzame woongebouwen van Amsterdam.


BESCHIKBAAR WONINGAANBOD
Vrije sector huurappartementen ( van ca. € 1.809 tot € 2.304)
- gezinswoningen van ca. 96 tot 110 m2
- appartementen van ca. 91 tot 116 m2
De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en exclusief huur van een parkeerplaats.


TOPLOCATIE
Juf Nienke staat op de hoek van de Muiderlaan en de Strandeilandlaan, pal aan het water en tegenover de groene Diemervijfhoek. Momenteel wordt er gewerkt aan de aanleg van een natuuroever, die ruimte gaat bieden aan verschillenden gras- en kruidensoorten, diverse, oeverplanten, bomen en zelfs orchideeën. Zodra dat allemaal gaat groeien vormt deze plek een prima leefruimte voor padden, de ruige wergvleermuis, de ringslang en de oeverzwaluw. En dat is gunstig, want alleen al de vleermuis eet zo’n 3.000 mugjes per avond.

Langs de Strandeilandlaan komt een wandelpad, waarlangs bewoners en bezoekers de natuur en het open water kunnen beleven. Draai je je om, dan sta je in het nautische hart van IJburg met gezellige terrassen rondom de vrolijk dobberende (zeil)boten of loop je even naar de vele winkels aan en rondom de Pampuslaan. Uiteraard gaat ook Centrumeiland zelf kleine winkeltjes, speciaalzaken en horeca bieden en is de opzet van het eiland, met alle pleintjes en steegjes, zeer uitnodigend om even een ommetje te maken. Om nog maar niet te spreken van de veelheid aan mooie architectuur. En ook Centrumeiland krijgt een kleinschalige jachthaven.

Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam door de tram en met Station Bijlmer ArenA.

Ga je met de (elektrische) fiets de stad in dan neem je de prachtige Nescio fiets- en wandelbrug naar Amsterdam Oost of de Amsterdamse Brug. Een route met een heerlijke combinatie van water, groen en stad.


VOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor deze woning dien je te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste circa 35 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste circa 55x de kale huurprijs bruto per jaar.

Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen. Er wordt niet verhuurd aan studenten en er wordt niet gewerkt met garantstellingen of borgstellingen door ouders of derden. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Meer informatie kan je lezen in de Wegwijzer, waar een uitgebreide toelichting op het hele traject staat.


PARKEREN
In totaal zijn er 19 parkeerplaatsen in de parkeergarage van Juf Nienke voor de huurders van de woningen beschikbaar. Deze worden in eerste instantie aangeboden aan de huurders van enkele types vrije sector huurwoningen. Belangrijk: vanuit de gemeente Amsterdam geldt dat huurders van een woning in Juf Nienke niet in aanmerking komen voor een vergunning voor parkeren op straat.


**** EXCLUSIEF KIJKMOMENT ****
Voor de prijsklasse vrije sector huurappartementen tussen de € 1.800 en € 2.300 bieden wij een exclusief kijkmoment op de locatie op ZATERDAG 24 SEPTEMBER a.s. Interesse? Bel ons kantoor (020) 6 816 716 om de afspraak in te plannen. Alleen op afspraak kunt u deze woningen die dag bezoeken. Voor meer info, de plattegronden te bekijken én om je in te schrijven voor een woning, kijk op HURENINJUFNIENKE.NL.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Bouwjaar
2022

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan water, in woonwijk, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²
Inhoud
246 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, vloerverwarming, wastafel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Schuur/berging

Voorzieningen
lift
Bekijk alle kenmerken

Kaart Strandeilandlaan 59 Amsterdam

Deel dit object