menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Stadsdeel Zuid

De makelaar in Amsterdam Zuid

Hallie & Van Klooster heeft regelmatig aanbod van woningen die te koop staan in Amsterdam Zuid. Onderaan deze pagina staat het aanbod van Hallie & Van Klooster Makelaardij.

 

Woning kopen in Amsterdam Zuid

Hallie & Van Klooster heeft jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van huizen in Amsterdam Zuid. De buurten waardoor Amsterdam Zuid met elkaar wordt verbonden; Apollobuurt, Buitenveldert, Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Duivelseiland, de Pijp, Diamantbuurt, Oud Zuid, Prinses Irenebuurt, Zuidas, Rivierenbuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt en Willemspark. Ook in zuid zijn we kind aan huis en weten we als geen ander waar je moet zijn om dit aangename deel van Amsterdam op zijn best te ervaren.

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan voor uw woning in Amsterdam Zuid

 

Voordelen van wonen in Amsterdam Zuid

Bij wonen in Amsterdam-Zuid komt al snel het woord ‘chique’ naar voren, en dat klopt wel enigszins. Amsterdam-Zuid is een stadsdeel ‘op stand’ en dat zie je terug in de huizen en de prijzen die daarmee gepaard gaan. Naast Amsterdam-Zuid ligt het hippe en drukke deel de Pijp, dat vooral veel jongeren en studenten aantrekt. Er is dus voor iedereen wat te vinden. Drukte en rust kunnen hier gemakkelijk opgezocht worden. In dit deel van de stad wonen veel gezinnen en tweeverdieners en er is voor iedereen genoeg ruimte en veel groen om van te kunnen genieten.

 

Amsterdam Zuid fun facts

Amsterdam heeft verschillende mooie parken, waaronder het Vondelpark, het Sarphatipark en het Beatrixpark. En natuurlijk het grote Amsterdamse Bos in de buurt. Perfect om te sporten, picknicken of even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Ook zijn er in Zuid veel musea waaronder het welbekende Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk museum. Kortom; er is altijd iets te doen op steenworp afstand van jouw toekomstige voordeur.

 

Parkeren in Amsterdam Zuid

Bekijk hier alle actuele informatie over parkeren in Amsterdam Zuid.

 

Het woningaanbod uit Zuid iedere ochtend in je mailbox?

Klik hier om op de hoogte te blijven van het actuele woningaanbod in Amsterdam Zuid.

Stadsdeel Zuid 7 resultaten

Uiterwaardenstraat 5 I
Amsterdam Zuid

3 Kamers  56m2  verkocht

Uiterwaardenstraat 9 III
Amsterdam Zuid

3 Kamers  58m2  verkocht

Gustav Mahlerlaan 553 D
Amsterdam Zuid

3 Kamers  79m2 verkocht onder voorbehoud

Sint Willibrordusstraat 16 C
Amsterdam Zuid

3 Kamers  98m2  € 695.000 k.k.

Van Ostadestraat 282 I
Amsterdam Zuid

2 Kamers  41m2  € 325.000 k.k.

Cornelis Trooststraat 12 III/IV
Amsterdam Zuid

4 Kamers  93m2  € 675.000 k.k.Instellen