Vorige | Volgende

Srefidensiplein 236 AMSTERDAM

Vraagprijs € 775.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen op een hoek met uitzicht over twee pleinen! Dat gaat op voor de tweelaagse gezinswoning op de hoek van het Srefidensiplein en de Trimurtistraat. De ligging op beide pleinen staat garant voor vrijheid. De ramen van de woning zijn grotendeels verdiepingshoog en staan garant voor veel zicht en licht.
Het Srefidensiplein is een van de nieuwe pleinen op Centrumeiland, een nieuw eiland van IJburg, waar de eerste bewoners al weer hun intrek hebben genomen.

De maisonnette is met 175 m2 groot te noemen. Voldoende ruimte om wonen met een gezin en werken aan huis te combineren. Dat laatste kan namelijk in een ruim bemeten werkkamer van maar liefst 36 m2 op de begane grond. Met voldoende bergruimte en een mogelijkheid om ernaast een kleine keuken te plaatsen.
De ruimte is te bereiken via de centrale gang achter de entree, goed afgescheiden van het woongedeelte op de eerste verdieping. De trap leidt direct naar de woonkamer met ruime open keuken. Woonkamer en keuken grenzen beide aan de, op de hoek gelegen loggia met uitzicht op de pleinen. In de prijs begrepen is een stelpost ter hoogte van € 9.000 om te besteden bij de projectleverancier, Voortman Keukens.

Deze verdieping telt eveneens drie ruime slaapkamers, waarvan één kamer uitkijkt op de gemeenschappelijke binnentuin. Bij de slaapkamers ligt ook de badkamer, voorzien van sanitair van Villeroy & Boch - een ligbad, wastafel en inloopdouche - en luxe tegelwerk. Het toilet is separaat.

Wonen in IJgenwijs
De hoekmaisonnette maakt deel uit van het nieuwbouwproject IJgenwijs. De 34 duurzame en energiezuinige woningen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond.

Duurzaam
Ook je energiekosten zijn laag door het duurzame ontwerp met een uitzonderlijke Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van -0,3. EPC zegt iets over hoe zuinig het gebouw is. Hoe lager de EPC, hoe minder energie je verbruikt. Om deze waarde te bepalen, wordt alleen het energieverbruik gemeten dat direct te maken heeft met het gebouw zoals isolatie, verwarmen en koelen, ventileren en verlichting. Een EPC van 0 betekent dat het gebouw energieneutraal is. In het geval van IJgenwijs slaat het gebouw zelfs meer energie op, dan dat verbruikt wordt.

Locatie & voorzieningen
Op Centrumeiland IJburg woon je in een prachtige, groene en waterrijke omgeving, met het centrum van Amsterdam onder handbereik. Een eiland met brede oevers en een beschut binnengebied met kleine winkels, speciaalzaken en horeca. Maar ook een grote supermarkt voor je dagelijkse boodschappen, scholen en zelfs een kleinschalige jachthaven. Hier wordt IJgenwijs gerealiseerd, in het hart van Centrumeiland. Op deze unieke locatie, omgeven door het water van het IJmeer, is het rechtsaf voor het strand en linksaf voor alles wat IJburg en natuurlijk Amsterdam je te bieden hebben.
Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam.

Goed wonen:
• 175 m2 verdeeld over twee woonlagen
• koopsom € 775.000,- met een jaarlijkse indexcanon van € 3.349,- (prijspeil 2020)
• royaal bemeten werkruimte op de begane grond
• 3 slaapkamers
• goed uitgeruste badkamer
• aangesloten op WKO-systeem
• vloerverwarming en - koeling door gehele woning
• parkeerplaats(en) beschikbaar onder het gebouw, per parkeerplaats € 27.500,- (jaarlijkse indexcanon € 44,-)
• Natuurrijke omgeving met veel groene plantsoenen
• Scholen, kinderopvang, supermarkten
• Ruimbaan voor voetgangers, fietsers en buitenspelende kinderen
• Autoluwe wijk
• Binnen 20 minuten op Centraal Station met de tram
• Dichtbij het strand met watersportmogelijkheden op loopafstand
• Gezellige haven met restaurants

Bel ons voor meer informatie!

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-2020
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
175 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Bruto inhoud
530 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
frans balkon, glasvezel kabel, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AU
Indexnummer
5
Perceel
4119
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Srefidensiplein 236 AMSTERDAM

Deel dit object