Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Revaleiland AMSTERDAM

Vraagprijs € 1.175.075 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

In nieuwbouw wonen maar niet lang hoeven te wachten? deze woningen worden na de zomer 2020 opgeleverd!

De verborgen parel in de Houthavens:

Een XL patio-woning van maar liefst 269,5 m2, verdeeld over 2 woonlagen.
Deze ruime woning biedt veel mogelijkheden zoals werken aan huis (meerdere werkplekken mogelijk) met 2 gezinnen bewonen (altijd al je ouders in huis willen nemen zodat zij de verzorging krijgen die zij verdienen), waarbij de privacy gewaarborgd blijft.
Deze XL patio-woning biedt talloze woonmogelijkheden, anno 2020.

Patiowoning Type F met bouwnummer 12 is een riant dubbel benedenhuis met patio en terras. De woning telt bijna 270 vierkante meter. De woning is gelegen op de begane grond en het souterrain. Type F heeft in de basisplattegrond 4 slaapkamers, een grote werkkamer, 2 toiletten en twee badkamers. De woning heeft een patio in het souterrain en een ruim terras op de begane grond aan de woonkamer.
De binnentuin ligt op een verhoogd dak en staat daarom niet alleen mooi in contrast met het gebouw, het biedt ook kansen om buitenruimtes te maken voor de lager gelegen woningen. Die daktuin zorgt voor meer privacy, omdat er minder inkijk ontstaat, dit biedt echt kwaliteit voor de woningen.

Wonen in de Houthavens
Op Revaleiland, het derde eiland van Houthaven, komt Nieuw Amsterdams Wonen. Een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd wordt in de architectuur van de Amsterdamse School. Het complex krijgt zes woonlagen en een binnentuin. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar je ook je berging hebt. Behalve 93 woningen krijgt het gebouw ook twee commerciële ruimtes.
De bouw is gestart op 1 december 2017!!! Prognose oplevering 1e kwartaal 2020.

Voorzieningen in de Houthavens
De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

De prijs voor de patiowoning is vrij op naam, inclusief 2 jaar afgekochte erfpachtcanon, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

De patiowoning, type F, bouwnummer 12 maakt deel uit van het nieuwbouwproject Nieuw Amsterdams Wonen.
De Houthaven: nieuwe Amsterdamse wijk aan het water! Drijvend hout, zover het oog reikt. Waar ooit de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten, komt nu een nieuwe Amsterdamse woonwijk: de Houthaven in Amsterdam West. De Houthaven is een van de nieuwbouw hotspots van Amsterdam. Aan het water, bij een park en dicht bij de Jordaan en het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt.

Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen in de Houthaven. Dit nieuwbouwproject op Revaleiland krijgt 93 nieuwbouw koopwoningen. Het aanbod bestaat uit dubbele benedenwoningen met een patio, drielaagse stadswoningen, appartementen en penthouses.

De brochure, prijslijst en een uitgebreide toelichting op het project en de verkoop zijn op de projectwebsite NIEUWAMSTERDAMSWONEN.NL te vinden. Tevens vindt u hier bij "aanbod" alle type woningen met mooie impressies, alle tekeningen per bouwnummer en de verdiepingsoverzichten.

Nieuwbouw koopwoningen van circa 88 tot 270 m2
--------------------------------------------------------
Het aanbod bestaat uit patiowoningen, stadswoningen, appartementen en penthouses. Het project is zeer gevarieerd door alle verschillende woningtypes waarvan de oppervlaktes lopen van circa 88 tot ongeveer 270 (!) m2.

Het gaat in de eerste plaats om de 'verborgen parels'. Dat zijn patiowoningen en stadswoningen. De patiowoningen zijn dubbele benedenhuizen van circa 98 tot 270 m2, met een patio en een terras. De koopsommen lopen vanaf € 454.993 tot € 1.175.075 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

De andere verborgen parels, de stadswoningen, krijgen woonoppervlaktes van ongeveer 105 tot 175 m2 en lopen over drie etages. De koopsommen van de stadswoningen lopen vanaf € 490.604 tot € 652.819 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

Verder zijn er comfortabele gelijkvloerse appartementen (van circa 88 tot 155 m2) met een eigen buitenruimte. De koopsommen lopen vanaf € 451.038 tot € 767.558 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

Boven op het gebouw komen bovendien prachtige penthouses (van circa 143 tot 199 m2) met een balkon of terras. De koopsommen van de penthouses lopen vanaf € 890.208 tot € 1.131.554 v.o.n. incl. twee jaar erfpachtcanon.

Binnentuin en parkeergarage
--------------------------------
Nieuw Amsterdams Wonen is straks een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd is in de architectuur van de Amsterdamse School. Het bestaat straks uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio's en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook individuele bergingen gesitueerd zijn.

Milieubewust!
---------------
NAW biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen op het NAW zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
270 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
125 m²
Bruto inhoud
700 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
alarminstallatie, zonnecollectoren

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel
Warm water
zonnecollectoren

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
K
Indexnummer
A22
Perceel
10716
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan water

Garage

Soort garage
parkeerkelder
Bekijk alle kenmerken

Kaart Revaleiland AMSTERDAM

Deel dit object