menu zoekenZeeburgereiland blok 6 (CPO)

JE EIGEN DROOMWONING AAN HET IJ

*** De laatste tweelaagse stadswoningen zijn nog beschikbaar! 180 m2, een 7 meter brede woning, een tuin en zicht op het IJ ***

Op de mooiste plek van Zeeburgereiland wordt een nieuw woongebouw gerealiseerd. Blok 6 Zeeburgereiland! Het is gelegen op een toplocatie met fanatisch uitzicht over het IJ. Zeeburgereiland is een nieuw stedelijk gebied binnen de ring, waar volop zal worden geleefd, gewoond en gewerkt. Tegelijkertijd ervaar je ook de rust en ruimte van het groen en het open water.
De ontwikkeling geschiedt volgens het principe van ‘Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)’. Hierbij kan de koper onder begeleiding van een Architect en procesbegeleider zijn eigen plattegrond en gevel ontwerpen.

WELKE WONINGTYPES ZIJN ER?
– stadswoningen 2 of 3 laags met tuin vanaf ca. 145 m²
– lofts vanaf ca. 150 m²
– appartementen ca. 90 m²
– penthouse ca. 230 m²
– maisonnettes vanaf 125 m²

VRIJE KEUZE IN DE INVULLING VAN DE WONING
Binnen het casco ontwerp heb je de ruimte een geheel eigen invulling te geven aan je woning. Een vide in je stadswoning, een open loft of juist veel kamers? Je bepaalt uiteindelijk zelf hoe je woning er uit komt te zien.

PARKEREN
Parkeren gebeurt op eigen terrein. Er is ruimte voor zo’n 18 plaatsen, waarbij we ook 1 elektrisch laadpunt en 1 plek reserveren voor autodelen. De kosten voor een parkeerplaats komen ongeveer neer op 23.000 euro v.o.n. (op basis van en parkeerkelder).

ENERGIENEUTRAAL
Het woongebouw wordt energieneutraal, onder andere door goed te isoleren, vloerverwarming en zonnecellen. Dit alles geeft een comfortabel woonklimaat en natuurlijk ook een lagere energierekening.

WERKEN AAN HUIS
De stadswoningen op de begane grond krijgen de mogelijkheid om wonen en werken te combineren.

BOUW
De bedoeling is dat dat de bouw einde van 2016 van start gaat. De verwachte oplevering is dan einde 2017 (prognose).

(RICHT)PRIJZEN
Gemiddeld zijn de woningen (inclusief afkoop erfpacht 50 jr) € 3.050,- per m² gebruiksoppervlak (GO). Kosten per type woning en het aantal vierkante meters (NB Indicatief!):
– Penthouse 230 m², €3.250,-/m², richtprijs koopsom €755.000,-
– Maisonnette 125 m², €3.050,-/m², richtprijs koopsom €380.000,-
– Loft (vanaf) 155 m², €3.000,-/m², richtprijs koopsom €465.000,-
– Appartement 90 m², €2.950,-/m², richtprijs koopsom €265.500,-
– Stadswoning (2 lagen), 145-180m², €3.100,-/m², richtprijs koopsom (vanaf) €480.000,-
– Stadswoning (3 lagen), 161 m², €3.100,-/m², richtprijs koopsom €420.100,-

* in overleg zijn ook kleinere stadwoningen of grotere appartementen en maisonnettes mogelijk
** prijzen inclusief afkoop erfpacht 50jr en uitgaande van een volledig afgewerkte woning (incl. keuken en badkamer

ZEEBURGEREILAND

Het Zeeburgereiland ligt binnen de ring aan de oostkant van Amsterdam. Het ligt tussen de Oranjesluizen, de Diemerzeedijk en wordt aan de oostzijde begrensd door het Buiten-IJ met verderop IJburg. De meeste Amsterdammers kennen het Zeeburgereiland van de drie grote silo’s.

Op Zeeburgereiland komen vijf buurten: de Sluisbuurt, de beide Baaibuurten, de Sportheldenbuurt en de Oostpunt. Op dit moment is de ontwikkeling van de Sportheldenbuurt in volle gang. In deze wijk komt ook ons project komen te liggen.

Zeeburgereiland is goed bereikbaar, per auto, per openbaar vervoer en per fiets.

VRAGEN OF INSCHRIJVEN?
Heeft u vragen over dit project of wilt u zicht aanmelden? Neem dan contact op met de makelaar. Vraag dan naar de brochure met (reken)voorbeelden en een stappenplan. Dat brengt u weer een stapje verder naar de realisatie van uw eigen droomwoning aan het IJ.
Instellen