menu zoekenWiener & Co (Verkocht)

ALLE WONINGEN, PENTHOUSES EN APPARTEMENTEN IN WIENER & CO ZIJN VERKOCHT !!

In Wiener & Co woon je met het comfort van nieuwbouw, bij het water, in het centrum van Amsterdam, op eigen grond. Best een mooi plaatje als je het ons vraagt.

Eigen grond in het centrum
Wiener & Co ligt in het oostelijk deel van het centrum op het terrein van de voormalige en gelijknamige machinefabriek. Middenin oud havengebied dat al wat jaren meedraait, vanaf 1625 om precies te zijn. Het is nu weer ontdekt door nieuwe ondernemers in culturele broedplaatsen. Dat plekje in het centrum, Oostenburg, wordt steeds gezelliger en charmanter met een heel eigen winkelmix en ‘oud bekend’ en ‘hip nieuw’.

Keuze
Wiener & Co biedt een gevarieerde samenstelling die garant staat voor een levendige buurt. Waar de eerste fase vooral gericht was op grote woningen en appartementen, biedt de tweede fase een keur aan kleinere en kleine appartementen:

• 23 compacte stads-, hof- en tuinappartementen van circa 42 tot 60 m2;
• 3 hoekappartementen van bijna 79 m2;
• 1 comfort appartement van circa 114 m2 met een terras;
• uniek penthouse over twee verdiepingen van 159 m2 met terras.

Binnentuin aan het water
Wiener & Co krijgt een heerlijke binnentuin met een grote trap naar het water. Een rustpunt in de gezellige drukte van het centrum. De beplanting en verlichting van de binnentuin zorgen elk seizoen voor een fijne sfeer en mooie uitstraling.

Comfort
Alle huizen hebben vloerverwarming. Zo heb je geen last van radiatoren die vaak precies daar zitten waar je ze niet wilt hebben en onnodig ruimte innemen. Daarbij kun je met de vloerverwarming je huis comfortabel op temperatuur brengen en houden.

Bespaar op onderhoudskosten
Geef de grachtengordel het nakijken want met een nieuwbouwhuis heb je de eerste jaren
nauwelijks tot geen onderhoud. Zeker met materialen zoals koper en zink en de moderne technieken die we voor de woningen gebruiken.

Duurzaam
Ieder Wiener & Co huis beschikt standaard over energielabel A++. Zo beschikt het huis over een zeer efficiënte cv-ketel, heeft het HR++ glas voor goede isolatie en zonnepanelen die ook stroom opwekken als het bewolkt is. Al deze voorzieningen leveren je een groot voordeel op voor je energierekening en je bent duurzaam bezig.

Eigen grond
Koop je een huis in Wiener & Co dan is het echt van jou. De woning staat op eigen grond, dus geen erfpacht.

Meer informatie?
Kijk voor inforrmatie op de website www.wienerenco.nl. .
Instellen