menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Narva eiland U – Amsterdam Houthaven

Een goed bewaard geheim. Dat is de Amsterdamse Houthaven. Verscholen achter pakhuizen, silo’s, loodsen en koopmanshuizen. Een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Wordt dit unieke stukje stad straks uw thuishaven?

U – AmsterdamHouthaven is dé nieuwbouwlocatie op een uniek stukje Amsterdam. Een weergaloze woonplek op een autoluw, groen en duurzaam eiland. Vlak bij de binnenstad en direct aan het water van het IJ. Goed bereikbaar en voor iedereen toegankelijk. Ideaal voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan.

U – AmsterdamHouthaven ligt bijzonder centraal. Zo het IJ opvaren vanaf uw eigen aanlegsteiger, een rondje hardlopen op zondagochtend in het park of genieten vanaf de kade van het weidse panorama over het water.

U – AmsterdamHouthaven betekent niets missen van de opwinding van het leven in de grote stad. Stilte en reuring, u krijgt het allebei. Zo loopt u via het fraai aangelegde Dijkpark naar het geroezemoes van de Spaarndammerbuurt en het Westerpark. De plek voor sfeervolle bars, gezellige eetcafés en allerlei winkels die uw dagelijkse leven veraangenamen.

U – AmsterdamHouthaven ligt zeer centraal, hemelsbreed op twee kilometer afstand van het centraal station en op slechts vijf minuten rijden vanaf de ring A10. Directe busverbindingen brengen u naar elke gewenste plek in de stad en met de pont steekt u over naar Amsterdam-Noord. Binnen tien minuten fietsen staat u midden in De Jordaan.

U – AmsterdamHouthaven is eigentijds en stoer tegelijk. Bovendien biedt het zoveel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in dit gebied. Net als een basisschool én een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doet u heel eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage van het appartementencomplex.

U – AmsterdamHouthaven biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

U – AmsterdamHouthaven biedt een fraaie diversiteit aan woningtypen. Appartementen, kadewoningen, herenhuizen en penthouses maken het Narva Eiland uitermate geschikt voor alle doelgroepen. De wensen van de kopers zullen centraal staan.

U – AmsterdamHouthaven is een bijzonder nieuwbouwproject bestaande uit 70 woningen met parkeergarage midden in de Houthaven van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van woningen en buitenruimtes, inspraak van de koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua locatie – de Amsterdamse Houthaven.

U – AmsterdamHouthaven is een product van de huidige markt, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomt voldoet aan de woonwensen van de bewoner. Als koper staat u aan de basis van deze nieuwe wijk, die alle potentie heeft om groots te worden!

U – AmsterdamHouthaven bestaat uit drie gebouwen met aantrekkelijke gevels en een grote ondergrondse parkeergarage met 70 parkeerplaatsen en bergingen.

U – Amsterdam kent de volgende koopsommen op basis van een jaarlijkse canonbetaling:

U – AmsterdamHouthaven is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De jaarlijkse canonbedragen zijn uitzonderlijk laag en maken wonen in U- AmsterdamHouthaven nog eens extra aantrekkelijk.

Stadswarmte maakt het behaaglijk

Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de trias energetica. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet – scheelt CO2-uitstoot – en energieopwekking op locatie.

Warmer of kouder? U regelt het zelf

Voor zowel het verwarmen – via vloerverwarming – als het warm tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met het koude water uit het IJ via de vloerverwarming de binnentemperatuur. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft.

Besparen met zonnepanelen

Op de daken worden zonnepanelen geplaatst. Deze zonne-energie wordt gebruikt voor onder andere de centrale voorzieningen zoals de lift, de algemene verlichting en de gebouw gebonden installaties. Zo heeft de VvE jaarlijks minder energielasten.

Er zijn verschillende objecttypen:

 Herenhuizen           (aantal: 12)

Wonen, werken, leven: de indeling is precies zoals u dat wenst. Een ruime woning over drie lagen met een terras en de mogelijkheid tot het realiseren van een privé steiger aan het water.

De herenhuizen variëren van 175 tot 203 m2. De afwerking van de herenhuizen is luxe. De keuken is aan u. In de SieMatic Flagship Store laten wij u graag de inspiratie krijgen die past bij een woning als deze. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

Het herenhuis is bovendien uitgerust met een basispakket ‘VORMotica”; een domotica installatie waarmee u centraal de elektrische toepassingen in uw woning bedient. Een systeem dat het leven eenvoudiger maakt, uw veiligheid en comfort verhoogt en het energie-verbruik binnen de perken helpt te houden. Bediening kan met smartphone of tablet.

U – AmsterdamHouthaven biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

Koopsommen

De koopsommen bedragen (op basis van een jaarlijkse canonbetaling):

*Herenhuizen variërend van 175-203m² vanaf € 675.000,– tot € 740.000,– vrij op naam

Kadewoningen                     (aantal: 14)

Stap zo op uw fiets of in uw sloep. Bij de kadewoning kan het allebei; u woont aan het water én voor de deur ligt uw eigen tuin in een autoluwe straat.

De kadewoningen variëren van 111 tot 156 m2. De afwerking van de kadewoningen is luxe. De keuken is aan u. In de SieMatic Flagship Store laten wij u graag de inspiratie krijgen die past bij een woning als deze. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

De kadewoning is bovendien uitgerust met een basispakket ‘VORMotica”; een domotica installatie waarmee u centraal de elektrische toepassingen in uw woning bedient. Een systeem dat het leven eenvoudiger maakt, uw veiligheid en comfort verhoogt en het energie-verbruik binnen de perken helpt te houden. Bediening kan met smartphone of tablet.

De koopsommen bedragen (op basis van een jaarlijkse canonbetaling):

*Kadewoningen variërend van 111-156m² vanaf € 370.000,– tot € 542.000,– vrij op naam.

 

Appartementen                    (aantal: 8)

Alles wat u nodig heeft op één verdieping in uw eigen nieuwbouwappartement. De balkons grenzen aan de grachtzijde, waardoor elke dag als vakantie voelt.

De appartementen variëren van 59 tot 70 m2. De afwerking van de appartementen is luxe. De keuken is aan u. In de SieMatic Flagship Store laten wij u graag de inspiratie krijgen die past bij een woning als deze. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

De koopsommen bedragen (op basis van een jaarlijkse canonbetaling):

*Appartementen variërend van 59-70m² vanaf € 220.000,– tot € 243.000,– vrij op naam

Penthouses               (aantal: 24)

Strijk neer na een dag werken en geniet van het weidse panorama dat iedere dag anders kleurt. Op uw eigen terras zit u eerste rang voor het betoverende uitzicht.

De penthouses variëren van 92 tot 150 m2. De afwerking van de penthouses is luxe. De keuken is aan u. In de SieMatic Flagship Store laten wij u graag de inspiratie krijgen die past bij een woning als deze. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

Het herenhuis is bovendien uitgerust met een basispakket ‘VORMotica”; een domotica installatie waarmee u centraal de elektrische toepassingen in uw woning bedient. Een systeem dat het leven eenvoudiger maakt, uw veiligheid en comfort verhoogt en het energie-verbruik binnen de perken helpt te houden. Bediening kan met smartphone of tablet.

De koopsommen bedragen (op basis van een jaarlijkse canonbetaling):

*Penthouses variërend van 92-150m² vanaf € 340.000,– tot € 561.000,– vrij op naam

Voor meer informatie zie ook www.amsterdamhouthaven.nl
Instellen