menu zoekenLeven in de BrouwerIJ

Duurzaam wonen op het Zeeburgereiland

Je komt er tot rust als dat nodig is, en je geniet er van alle pluspunten van het mooie stadse leven, én natuurlijk van nieuwbouw: Leven in de Brouwerij, op het centraal gelegen Zeeburgereiland in Amsterdam. Een dynamische plek waar ideeën borrelen, carrière wordt gemaakt, vriendschappen en liefdes ontluiken. Kortom, Leven in ‘De BrouwerIJ’. Het wordt een thuis voor zowel jong als oud! Het project is verdeeld over vijf verschillende gebouwen met koop- en huurwoningen. Het mooiste gebouw van de Brouwerij, ‘De Kroon’ genaamd, is momenteel in verkoop! Het doet zijn naam alle eer aan, want het is met recht ‘de kroon’ op het plan!

Nog enkele woningen beschikbaar

De bouw is van start! In De Kroon zijn nog enkele woningen beschikbaar. De verkoop gaat snel, dus wees er snel bij! Bel of mail gerust voor een uitgebreid aankoopgesprek bij ons op kantoor! We lichten graag alles toe over de locatie, het project en de appartementen.

 

De Kroon

Of je nu lager wilt wonen met een ruim terras aan de binnentuin of juist hoog met een zonnig balkon: de Kroon biedt het. Het gebouw bestaat straks uit 7 verdiepingen met totaal 98 appartementen. Het merendeel van de woningen zijn zeer comfortabele driekamerappartementen met een woonoppervlak van circa 67 m2. Ook zijn er enkele woningen van een maatje meer: ruime vierkamerappartementen van rond de 100 m2.

 

Prachtig wonen

Één ding hebben alle woningen in Leven in de BrouwerIJ gemeen: ze kennen in de basis al een prachtige afwerking compleet met keuken, badkamer, toilet en ze krijgen allemaal vloerverwarming en een tuin of balkon. Ook is er een grote binnentuin in het hart van de BrouwerIJ, van zo’n 500 vierkante meter. Die binnentuin komt boven op de parkeergarage op de begane grond. Hier bevinden zich ook de privétuinen van de woningen die grenzen aan de eerste verdieping.

 

Veel keuzemogelijkheden

Er is volop keuze bij de woningen. Ontwikkelaar VORM bied je veel verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de keuzes in badkamerafwerking of voor de verschillende mogelijkheden voor je keuken. Daarnaast zijn er allerlei keuzes mogelijk per ruimte in de woning. Laat je inspireren door alle keuzes per woningtype. En wil je alles juist zélf gaan doen? Geen probleem! Om je nog meer keuzevrijheid te bieden, kun je je appartement ook zelf ontwerpen. Je kiest dan voor een casco oplevering. De afbouw en afwerking doe je dan gewoon lekker zelf. Denk daarbij aan het installatie-, aftimmer- en tegelwerk.

 

Duurzaamheid

Wonen in De Kroon is 100 % klimaatneutraal duurzaam leven in een milieuvriendelijke woning. De woningen in De Brouwerij zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van -0,059. Hoe lager de EPC, hoe lager het energieverbruik van de woning. Het betreft hier de energie die nodig is voor het verwarmen en ventileren van uw huis. Daarnaast is het gebouw voorzien van zonnepanelen die ook volop bijdragen aan energiebewust en –zuinig wonen. Naast deze voordelen, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.

 

Betaalbaar

Wonen in een comfortabel driekamerappartement in De Kroon is betaalbaar! Met een lage hypotheekrente en de stijgende huurprijzen kan het aantrekkelijk zijn om nu een appartement in De Kroon te kopen.  Ook de erfpachtbetaling is naar keuze: betaal je per jaar, zet je het bedrag voor b.v. 10 jaar vast of koop je het in één keer af.

Je auto bij de hand? In de parkeergarage op de begane grond zijn privé parkeerplaatsen te koop (zolang de voorraad strekt!).

Laat VORM Finance je helpen.  Als (potentiële) koper van een VORMHuis heb je recht op volledige begeleiding door VORM Finance. Een koper van een VORMHuis profiteert namelijk van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger. VORM Finance helpt je bij het optimaliseren van de voordelen die je als koper van een VORMHuis hebt. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven – programma®. Hierover kunnen de specialisten van VORM Finance je alles vertellen. Uiteraard zijn de gesprekken met VORM Finance geheel vrijblijvend.

 

Ideale plek: tram voor de deur

Het Zeeburgereiland is hard op weg een groene en levendige stadswijk te worden, binnen de ring, aan het IJ en dicht bij alle voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft. Leven in de Brouwerij komt op een ideale plek in deze Sportheldenbuurt. De nieuwe Urban Sport Zone is op loopafstand, de tram naar het Centraal Station stopt praktisch voor de deur en met de auto zit je in binnen 3 minuten op de A10. Ook veel hotspots zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar, zoals het fraaie Flevopark en dierentuin Artis.

 

Belangstelling?

Snel weten hoeveel Leven in de Brouwerij er straks is?

Neem snel een kijkje op de website van het project www.vorm.nl/debrouwerij en neem contact met ons op via 020-6816716.

 
Instellen