menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

I Am Living 2

I am Living 2, dat is comfortabel wonen in de levendige Van Tijenbuurt. Aan de Weissmanstraat, Aalbersestraat, Willem Kromhoutstraat en de Van Karnebeekstraat komen namelijk 32 rijwoningen met tuin. I am living is zo divers als de buurt zelf. Er komen zeer complete woningen in diverse prijsklassen, met een tuin of terras. Kinderen doen hier hun eerste stapjes, fietsen zonder wieltjes of leven zich uit op de speeltoestellen.

Onlangs is de bouw van de eerste fase van I Am Living afgerond en staan de fonkelnieuwe woningen te pronken aan de De Savornin Lohmanstraat, vlak naast de nieuwe bouwlocatie. Neem vooral een kijkje bij deze woningen om een goede indruk te krijgen van hoe de nieuwe woningen er ongeveer ook uit komen te zien.

 

Eengezinswoningen

De 32 eengezinswoningen met tuin worden in vier types gerealiseerd. In totaal zijn in het project dertig 3-laagse woningen van circa 120 m2 woonoppervlak en twee 2-laagse hoekwoningen van respectievelijk circa 93 m2 en 131 m2. De koopsommen voor de woningen liggen tussen de € 260.000 en € 299.500 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon.

De woningen zijn in de basis al prachtige woningen, maar optioneel is nog veel ruimte voor eigen wensen, van een open of dichte keuken,  uitbouw op de begane grond of extra kamers op de zolderetage.  Bij I am Living is ervoor gekozen standaard geen keuken te plaatsen. Hierdoor ben je vrij in de keuze voor jouw keuken. De vloeren in de badkamer en het toilet zijn standaard betegeld. Het toilet is voorzien van een hangend toilet. Ook in je badkamer krijg je een hangend toilet. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om jouw woning naar eigen smaak in te richten. Er is volop keus in producten en trends op het gebied van bijvoorbeeld keukens, sanitair en tegelwerk. Diverse indelingsvarianten zijn mogelijk. Jij mag kiezen, zodat we jouw woning geheel naar jouw wensen bouwen.

 

Een diverse buurt voor groot en klein 

De Van Tijenbuurt is een gezellige woonbuurt, waar mensen elkaar kennen en bereid zijn iets voor elkaar te doen. De Van Tijenbuurt is volop in ontwikkeling. Woningen worden vernieuwd of vervangen door nieuwbouw. Zowel bestaande bewoners als nieuwkomers ervaren de buurt daardoor als een aantrekkelijke, duurzame plek. In de Van Tijenbuurt kunnen kinderen veilig opgroeien. Met de bus of tram ben je bovendien zo in het centrum. Verder loop je in korte tijd naar Park de Kuil, Sportpark Ookmeer of de Sloterplas. Dit zijn mooie plekken om te wandelen, te fietsen en te hardlopen.Ook in de wijk zelf is volop groen aanwezig. Winkels, scholen, kinderopvang, sportvelden en peuterspeelzaal liggen om de hoek.

Meer weten?

De verkoop is inmiddels van start gegaan! Schrijf je in op de website www.iamliving-amsterdam.nl en blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod!
Instellen