menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Carte Blanche Amsterdam

Carte Blanche Amsterdam, een project met 107 eengezinswoningen met tuin aan de Sloterplas waarbij je je eigen huis kunt samenstellen. Een prachtige locatie met alle voorzieningen om de hoek.

Al vanaf € 165.000 v.o.n. op basis van canonbetaling kun je hier een tweelaagse woning van circa 90 m2 met drie slaapkamers en met een heerlijke  tuin kopen.  Optioneel zijn ook uitbouwen mogelijk.

Liever meer ruimte? Dat kan ook. Er is ook een 3-laagse woning van een basisgrootte van circa 115 m2 met naar keuze drie, vier of zelfs vijf slaapkamers. En ook natuurlijk een eigen tuin! Ook hier zijn allerlei varianten en aanpassingen mogelijk. Uniek zijn dat tweetal  twee onder een kapwoning van ruim 130 m2.

Bij Carte Blanche Amsterdam kun je kiezen uit 3 architectuurstijlen en daarnaast uit vele architectuurelementen om jouw woning uniek te maken. Zo wordt elke woning anders. Natuurlijk helpen wij je hiermee. De wooncoach staat straks voor je klaar om je mee te nemen in dit proces.

Het plan ligt op een prachtige plek, groen alom, water nabij en voor de happy few zelfs in het zicht en een inspirerende nieuwe bebouwde omgeving.  De oevers aan de noordkant van de Sloterplas zijn niet alleen vanwege het steeds wisselende uitzicht over de Sloterplas en de mooie bomenrijen, maar ook architectonisch en stedenbouwkundig een mooi doel voor een interessante wandeling.  Carte Blanche komt vlak bij Noorderhof Noord, het ontwerp van de hand van de bekende architect Krier. Het heeft een dorps karakter; een dorpsplein, smalle straatjes, kleine hofjes en allemaal verschillende woningen en veel gebruik van baksteen met oog voor details. Midden in deze wijk staat een oud kerkgebouw.  Daarna is het meer dan goed toeven aan en in de het gebied van de Sloterplas: om een frisse duik te nemen op zomerse dagen, een terrasje te pakken aan het water of te picknicken in het park.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de site van het project www.carteblancheamsterdam.nl
Instellen