menu zoekenBakemabuurt

De inschrijving voor de 32 appartementen is gesloten. Momenteel zijn wij bezig om de appartementen toe te wijzen.

Het is helaas niet meer mogelijk om te reageren.

Zaterdag 26 november zijn 32 kant-en-klare appartementen in de verkoop gegaan! Het gaat om 16 driekamerwoningen en 16 vierkamerwoningen.

Heb je belangstelling om een appartement in het complex te kopen? Vul dan het inschrijfformulier volledig in VOOR vrijdag 2 december a.s. 12:00 uur. Op het inschrijfformulier geef je aan naar welk(e) appartement(en) je voorkeur uit gaat. De verkoop geschiedt op basis van toewijzing. Vanaf 7 december zal iedereen bericht krijgen of een woning is toegewezen of dat je reserve-kandidaat bent. Op de website www.bakemabuurt.nl vind je het inschrijfformulier samen met meer informatie over de appartementen.

Alles nieuw en op elkaar afgestemd

In de Bakemabuurt koop je je appartement kant-en-klaar, met onder andere een luxe keuken, een nieuwe badkamer met douche, gesausde wanden en plafonds. Maar ook met een gecombineerde wasmachine en droger, een videofoonverbinding met de buitendeur en lamelparket op de vloeren. Zelfs de gordijnen zijn al voor je opgehangen. Alles is bovendien netjes op elkaar afgestemd; de vloeren, wanden en gordijnen passen fraai bij elkaar én bij de stoere uitstraling van de appartementen. Je kunt na de oplevering direct verhuizen en hoeft nauwelijks meer te investeren. Je komt dus ook niet voor onverwachte kosten te staan.

Driekamerappartementen

ca. 58 m2 woonoppervlakte

eigen buitenruimte en gemeenschappelijke tuin

berging op begane grond

energielabel B

prijs vanaf € 189.000 k.k., inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon

Vierkamerappartementen

ca. 67 m2 woonoppervlakte

eigen buitenruimte en gemeenschappelijke tuin

berging op begane grond

energielabel B

prijs vanaf € 199.000 k.k., inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon

Jan van Duivenvoordestraat

Het gaat om 32 appartementen aan de Jan van Duivenvoordestraat: zestien drie- en zestien vierkamerwoningen. De appartementen zijn onderdeel van één woonblok. Ze hebben een woonoppervlakte van 58 of 67 vierkante meter en elk een eigen balkon. De prijzen van de driekamerwoningen beginnen bij 189.000 euro (k.k.), die van de vierkamerwoningen bij 199.000 euro (k.k.). Deze prijzen zijn inclusief vijftig jaar afgekochte erfpachtcanon.

Wil jij een betaalbaar en compleet gerenoveerd appartement, waar je meteen in kunt zonder dat je hoeft te klussen? Dan moet je in de Bakemabuurt in Amsterdam Nieuw-West zijn. Stadgenoot biedt daar weer geheel vernieuwde appartementen te koop aan.

Wil je in aanmerking komen voor een van de appartementen? Vul dan nu het inschrijfformulier in via www.bakemabuurt.nl

 

sfdf

 

 

 

 

 

 
Instellen