menu zoekenB’Mine

B’MINE: ZORGELOOS WONEN OP DE TOFSTE PLEK AAN HET IJ

Wil jij vrij en zorgeloos wonen, zonder je voor jaren vast te leggen, op een heerlijke plek in Amsterdam? Ga dan huren in B’mine, een nieuw appartementencomplex dat aan de noordzijde van het IJ verrijst, naast filmmuseum EYE. De verhuur is net gestart! Bijzonder zijn de Friends-appartementen, die je met een ander kunt delen.

Locatie

In B’mine woon je buiten in de stad. Behalve EYE liggen diverse andere creatieve, muzikale en culturele hotspots om de hoek, zoals de A’DAM Toren (met de hoogste schommel van Europa!), de Tolhuistuin en Paradiso Noord. Dankzij dit soort voorzieningen geniet je hier van de levendige stad, terwijl je je in alle rust kunt terugtrekken in je appartement of op je balkon. Alle appartementen in B’mine hébben een balkon, van minimaal negen vierkante meter. Zie je al voor je hoe je hier straks buiten zit en van het uitzicht geniet?

B’mine: 147 appartementen

B’mine krijgt 147 appartementen, vanaf de vierde tot en met de 23e etage. Op de lagere etages liggen steeds negen appartementen per laag, daarboven telt elke etage zeven woningen. Het gaat, behalve bij de vier penthouses, om comfortabele driekamerappartementen met woonoppervlaktes tussen circa 76 en 96 vierkante meter. Er is ook een (beperkt) aantal parkeerplaatsen te huur. B’mine is inmiddels in aanbouw. Het complex wordt medio 2017 opgeleverd. Op de site www.bmine.amsterdam kunt u van alles lezen over het project en de woningen.

Voordeur delen in Friends-appartement

Bijzonder aan B’mine zijn de vijftig Friends-appartementen. Die huur je met een vriend/vriendin of je broer/zus. Je deelt de woonkamer, keuken en badkamer, en hebt allebei een eigen grote slaapkamer. Ook heb je allebei evenveel rechten en je eigen huurcontract, en dus lekker lage woonlasten: vanaf 711 euro per maand per persoon.

Ook prachtige vrije sector!

Behalve de vijftig Friends-appartementen krijgt B’mine 45 vrije sector huurappartementen met huurprijzen vanaf 1.444 euro per maand. Vier van die 45 appartementen zijn penthouses. Deze worden vanaf 2017 verhuurd.

De verhuur is gestart, schrijf je nu in!

De verhuur van de appartementen is net gestart! Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor meer informatie en alle inschrijfformulieren!
Instellen