menu zoekenAvenue Lumiere

BETAALBAAR HUREN! (alle woningen zijn verhuurd)

In Avenue Lumiere, een markant gebouw op de hoek van de IJburglaan en de Lumierestraat, worden 34 middeldure huurwoningen gerealiseerd. Dit bijzondere gebouw sluit straks goed aan op de dynamiek van het Haveneiland: het grootste eiland en het ‘hart’ van IJburg.

Levendigheid én rust: dat kenschetst straks Avenue Lumiere. Aan de voorkant zijn de woningen gelegen aan de IJburglaan, een doorgaande weg waar ook de IJ-tram rijdt en de voorgevel is stads: strak en geordend. Aan de achterkant grenzen de woningen aan het water, de Groene Tunnel met alle charme van dien…. een mooi uitzicht op het water en het omringende groen.

Avenue Lumiere biedt straks zeven verdiepingen met lift en prachtige twee- en driekamer appartementen met ruime balkons. Op de begane grond liggen drie appartementen en één bijzondere woning met mogelijkheid voor eigen kantoor (van ca. 25 m2) aan huis. Op de etages liggen steeds vijf appartementen per laag. Uniek is dat bijna alle appartementen mooi op een hoek gelegen zijn. In het souterrain heeft iedereen nog een eigen berging.

Avenue Lumiere is:
– 34 twee- en driekamer appartementen van circa 59 tot 81 m2
– Huurprijzen van circa € 715,- tot € 915,- exclusief servicekosten
– Alle woningen voorzien van luxe keuken, sanitair en royaal balkon
– Verwachte oplevering november 2015

Locatie
Op IJburg komt water, ruimte en stad samen. Zo ook op deze mooie locatie op de kruising van de IJburglaan en de Lumiérestraat. IJburg biedt voor ieder wat wils; strandgangers kunnen op de zomerse dagen heerlijke vertoeven bij stadsstrand Blijburg. De joggers kunnen hun hart op in het Diemerpark of langs de paden aan het IJmeer en de terrasgangers kunnen terecht bij een van de restaurants aan de haven of langs de IJburglaan.

Het centrum biedt verschillende voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen. Al met al, genoeg ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad! Want met de tram voor de deur ben je in 10 minuten op het Centraal Station.

Inkomenseis
U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning in Avenue Lumiere:

1 inkomen:
• Minimaal 48 x de kale maandhuur bruto per jaar voor een alleenverdiener

2 inkomens:
• samen minimaal 68x de kale maandhuur bruto per jaar, waarbij minimaal 28x de kale maandhuur bruto per jaar per persoon de ondergrens is. Beiden partijen worden als contractpartij in de overeenkomst worden opgenomen.

– De woning wordt met nadruk niet toegewezen aan studenten, tenzij de huurder(s) zelf aan de inkomenseisen voldoen.
– Een garant- of borgstelling voor huurders wordt niet geaccepteerd.
– De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf en de huurder dient zich in te schrijven op dit adres.

Informatie
Meer info op de site www.avenuelumiere. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.
Instellen