Vorige | Volgende

Nydia Ecurystraat 6D Amsterdam

Huurprijs € 1.904 

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

SPIKSPLINTERNIEUWE HUURWONINGEN
NU HUREN IS GELIJK AL DE SLEUTEL

Goed nieuws: het gebouw Juf Nienke met de prachtige huurwoningen op Centrumeiland op IJburg is gereed. De sleutels van deze spiksplinternieuwe woningen zijn al beschikbaar! Er zijn nog maar enkele types te huur: van ruimtelijke appartementen met uitzicht over het water tot mooie gezinswoningen met meerdere woonlagen. De woonoppervlaktes liggen tussen de 91 m2 en 110 m2 met huurprijzen tussen de € 1.809 en € 2.169. Nu huren is al snel de sleutel krijgen en lekker wonen!

Interesse? Bel naar Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6 816 716 en kijk voor plattegronden, prijslijst en meer info op HURENINJUFNIENKE.NL.


**** OPEN DAGEN **** ALLEEN OP AFSPRAAK *****************
Wil je zelf een kijkje nemen in de nog maar paar beschikbare types huurwoningen?

Bel ons kantoor (020) 6 816 716 om de afspraak in te plannen op
WOENSDAGMIDDAG 15 FEBRUARI A.S. VAN 14.00 - 15.30 UUR.
ZATERDAG 18 FEBRUARI 10.00 - 12.00 UUR
We ontvangen je graag dan in de ontvangstwoning Nydia Ecurystraat 6C.

SAMEN HUREN EN DELEN!
Samen met je zus, broer, vriend of collega huren en de huurprijs samen delen? Dat kan ook in Juf Nienke! Je kan de woning samen huren, in totaal met één andere huurder!

BESCHIKBAAR WONINGAANBOD
- 3-laagse gezinswoningen van ca. 96 tot 110 m2: van € 1.904 tot € 2.169
- 4-kamerappartementen van ca. 91 en 93 m2: van € 1.809 tot € 1.864
De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en exclusief huur van een parkeerplaats.


GEZINSWONINGEN (VRIJE SECTOR HUUR)
Met een eigen trap en bordesje aan de Nydia Ecurystraat, een zijstraat van de Muiderlaan, is deze woning een heerlijke plek om met je gezin te vertoeven. Op de 1e verdieping een grote woonkeuken met een directe uitloop naar de groene binnentuin. Erboven, op de tweede verdieping een ruime, zonnige woonkamer en een slaapkamer. Tussen woon- en slaapkamer is er een berging. Op de derde verdieping nog twee mooie slaapkamers en de badkamer, voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Het appartement is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met mooi sanitair en tegelwerk. Tevens beschikt de woning over vloerverwarming en een WTW unit.

Deze 6 gezinswoningen liggen in blok C en hebben drie verdiepingen. Het woonoppervlakte is circa 96 m2. Eén van de gezinswoningen is een maatje groter, zo’n 110 m2 en heeft een slaapkamer extra. De huurprijs is € 1.904 en € 2.169 per maand, exclusief servicekosten.

Bij de gezinswoning kan één van de 19 parkeerplaatsen in de parkeergarage van Juf Nienke gehuurd worden à € 110 per maand. Belangrijk: vanuit de gemeente Amsterdam geldt dat huurders van een woning in Juf Nienke niet in aanmerking komen voor een vergunning voor parkeren op straat.


JUF NIENKE
Juf Nienke bestaat uit drie bouwdelen met 61 prachtige huurappartementen. Meer informatie kunt u zien op de website: HURENINJUFNIENKE.NL. Op die site vind je alle informatie, zoals prijslijst, overzicht en plattegronden. Ook staat er een uitgebreide Wegwijzer, met toelichting over het project, de procedure, inkomenseisen en alles wat je moet aanleveren. Lees deze wegwijzer svp eerst voor je gaat inschrijven!


HET GEBOUW
Juf Nienke is een bijzonder gebouw dat uitnodigt tot onderzoeken, verblijven, ontmoeten, bewegen en uitwisselen. Robuust, dynamisch en nieuwsgierig. Juf Nienke is bovendien een circulair, modulair en natuur-inclusief gebouw. Een mondvol, maar we lichten het allemaal toe. Juf Nienke wordt boven alles een woon-werkgemeenschap die beweegt, onderzoekt en elkaar ontmoet op het bovendek in de binnenstraat aan de tuinzijde. Het gebouw heeft een levendige en transparante plint, van voornamelijk glas en hout. Erboven komt een gevarieerd aanbod aan woningen van een compacte studio tot een ruime gezinswoning. Met de buitenruimtes aan de woningen, het ontmoetingsdek, de grote binnentuin en de transparante hoge plint ademt het gebouw op veel manieren licht, lucht en ruimte.

En bovenal geldt: Juf Nienke wordt gasloos (!), circulair, natuurinclusief, energiepositief en voorzien van zonnepanelen en is daarmee één van de meest duurzame woongebouwen van Amsterdam.


DE WONINGEN
Vanwege de circulaire opgave is gekozen voor systeembouw waardoor alle woningen eenzelfde stramien kennen. Dat betekent niet dat alle woningen hetzelfde zijn. Sterker nog: zij variëren enorm in type, van appartement tot grondgebonden woning. De plattegronden zijn flexibel, slim indeelbaar en bieden daardoor de mogelijkheid mee te groeien met de veranderende behoefte van de bewoners. Geen enkele woning van Juf Nienke is alleen op het noorden of alleen op het oosten georiënteerd. Alle woningen zijn gelegen aan een ruime galerij. Daarnaast hebben de bewoners toegang tot een collectief ontmoetingsdek en een grote binnentuin. De vrije sector huurwoningen hebben een ruime en goed georiënteerde privé-buitenruimte.


TOPLOCATIE
Juf Nienke staat op de hoek van de Muiderlaan en de Strandeilandlaan, pal aan het water en tegenover de groene Diemervijfhoek. Momenteel wordt er gewerkt aan de aanleg van een natuuroever, die ruimte gaat bieden aan verschillenden gras- en kruidensoorten, diverse, oeverplanten, bomen en zelfs orchideeën. Zodra dat allemaal gaat groeien vormt deze plek een prima leefruimte voor padden, de ruige wergvleermuis, de ringslang en de oeverzwaluw. En dat is gunstig, want alleen al de vleermuis eet zo’n 3.000 mugjes per avond.

Langs de Strandeilandlaan komt een wandelpad, waarlangs bewoners en bezoekers de natuur en het open water kunnen beleven. Draai je je om, dan sta je in het nautische hart van IJburg met gezellige terrassen rondom de vrolijk dobberende (zeil)boten of loop je even naar de vele winkels aan en rondom de Pampuslaan. Uiteraard gaat ook Centrumeiland zelf kleine winkeltjes, speciaalzaken en horeca bieden en is de opzet van het eiland, met alle pleintjes en steegjes, zeer uitnodigend om even een ommetje te maken. Om nog maar niet te spreken van de veelheid aan mooie architectuur. En ook Centrumeiland krijgt een kleinschalige jachthaven.

Centrumeiland ligt aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost. De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam door de tram en met Station Bijlmer ArenA.

Ga je met de (elektrische) fiets de stad in dan neem je de prachtige Nescio fiets- en wandelbrug naar Amsterdam Oost of de Amsterdamse Brug. Een route met een heerlijke combinatie van water, groen en stad.


VOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor deze woning dien je te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste circa 35 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste circa 55x de kale huurprijs bruto per jaar.

Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen, in overleg is een garantstelling of borgstelling door bijvoorbeeld ouders bespreekbaar. Er wordt niet verhuurd aan studenten. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Meer informatie kan je lezen in de Wegwijzer, waar een uitgebreide toelichting op het hele traject staat.


PARKEREN
In totaal zijn er 19 parkeerplaatsen in de parkeergarage van Juf Nienke voor de huurders van de woningen beschikbaar. Deze worden in eerste instantie aangeboden aan de huurders van enkele types vrije sector huurwoningen. Belangrijk: vanuit de gemeente Amsterdam geldt dat huurders van een woning in Juf Nienke niet in aanmerking komen voor een vergunning voor parkeren op straat.


HUREN?
Nu huren is al binnenkort de sleutel krijgen!
Bel voor meer info naar Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6 816 716 en kijk op HURENINJUFNIENKE.NL of kom naar de open dagen.

Welkom in de wereld van Juf Nienke!

.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Bouwjaar
2022
Bouwperiode
vanaf 2021 t/m 2030

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²
Inhoud
255 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, vloerverwarming, wastafel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nydia Ecurystraat 6D Amsterdam

Deel dit object