menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 490.604 - 652.819
Objectsoort
benedenwoning
Aantal beschikbaar
1
Woonoppervlak
105 - 175 m2
Inhoud
275 - 455 m3
 

stadswoningen

Nieuwbouw › Nieuw Amsterdams Wonen › Woningtype

**************************nog slechts enkele woningen te koop *********************

Niet-alledaags wonen in Amsterdam. Het kan in Nieuw Amsterdams Wonen in de Houthaven. Dit nieuwbouwproject op Revaleiland krijgt 93 nieuwbouw koopwoningen. Het aanbod bestaat uit dubbele benedenwoningen met een patio, drielaagse stadswoningen, appartementen en penthouses.

Stads wonen
De stadswoningen hebben woonoppervlaktes van ongeveer 105 tot 175 m2, verdeeld over drie verdiepingen. De koopsommen van de stadswoningen lopen vanaf € 490.604 tot € 652.819 v.o.n. inclusief twee jaar erfpachtcanon.

Binnentuin en parkeergarage
Nieuw Amsterdams Wonen is straks een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd is in de architectuur van de Amsterdamse School. Het bestaat straks uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio’s en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook individuele bergingen gesitueerd zijn.

Milieubewust!
NAW biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen op het NAW zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.bel ons 020-6 816 716
 Instellen