menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 451.038 - 1.175.075
Objectsoort
portiekwoning, benedenwoning, maisonnette, penthouse
Aantal beschikbaar
13
Woonoppervlak
88 - 270 m2
 

Nieuw Amsterdams Wonen

Nieuwbouw

De laatste woningen!
In Nieuw Amsterdams Wonen is slecht een beperkt aantal woningen beschikbaar. Prachtige en grote patiowoningen met enorme terrassen en patio’s, waar je heerlijk kunt genieten van zomerse dagen. Het begrip ruimte krijgt een nieuwe invulling! Maak een afspraak voor een bezichtiging en beleef de ruimte.

Binnentuin en parkeergarage
Nieuw Amsterdams Wonen wordt een prachtig carrévormig gebouw in de stijl van de Amsterdamse School. Het bestaat uit zes woonlagen om een fraaie binnentuin met patio’s en terrassen. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar ook de bergingen gesitueerd zijn.

Milieubewust!
NAW biedt u een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt Houthaven 100% klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen op het NAW zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.


Woningtypes

Appartementen

 verkocht

Patiowoningen

nieuwbouw  € 454.993 - 1.175.075

Penthouses

 verkocht

stadswoningen

nieuwbouw  € 490.604 - 652.819

bel ons 020-6 816 716
 Instellen