menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 723.500
Objectsoort
maisonnette
Aantal beschikbaar
1
Woonoppervlak
109 m2
Inhoud
322 m3
 

SML-Stadswoning

Nieuwbouw › NDSM Pontkade › Woningtype

De stadswoning is inmiddels verkocht o.v.

De SML-stadswoningen aan de Hellingstraat en de Ms. van Riemsdijkweg tellen twee woonlagen en een uniek uitzicht op de westelijke werf en de naastgelegen binnentuin of de oostelijke werf en het IJ.

Gebouw met karakter
Niet alleen de esthetiek – hoog en licht, stoere architectuur, zich op het water – maken van Pontkade een gebouw met karakter. Diverse extra’s dragen bij aan een comfortabele manier van leven. Zo heeft elk SML appartement vloerverwarming in het hele appartement, bestaat de mogelijkheid om een inpandige parkeerplaats te kopen, heeft het gebouw glasvezel en zie je via een videofoonverbinding wie er voor de deur staat. Met de enorme binnentuin als een groene en gezonde oase om te ontspannen in het hart van het creatiefste deel van Amsterdam.

Kenmerken:
– ramen van vloer tot plafond
– prachtige hoge ruimtes van circa 2,95 meter hoog
– van binnen en buiten filmisch mooi
– privé buitenruimte
– badkamer en keuken
– collectieve binnentuin
– zonnepanelen op het dak
– supermarkt onder je voeten
– Bringme Home Box

De omgeving en verbindingen
De NDSM-kade wordt een levendig plein aan de oever van het IJ. Hier strijk je met je favoriete koffie to-go neer op een bankje, geniet je in de zon aan het IJ en heb je een spectaculair uitzicht over het water naar Amsterdam.

Met de gratis veerponten ben je binnen een kwartier in Amsterdam-Centrum of Houthaven. Met de auto ben je via de Klaprozenweg?S118 in 10 minuten op de A10. Als het lekker weer is kun je er ook voor kiezen om met een sloep te gaan varen.
Voor je dagelijkse boodschappen neemt je de lift naar beneden; de begane grond van de Pontkade is namelijk bestemd voor winkels, waronder een supermarkt, kantoren en horeca. En als je zin heb in een lunch, een drankje of lekker eten buiten de deur ga je naar een van de spannende horecaplekken op de werf.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage. De verkoopprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 42.500 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.bel ons 020-6 816 716
 Instellen