menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koop
 Verkocht
Objectsoort
eengezinswoning, tussenwoning
Aantal beschikbaar
1
Woonoppervlak
123 - 211 m2
Inhoud
308 - 528 m3
 

Narva Eiland West

Nieuwbouw

Narva Eiland West – Riant wonen in de geliefde Houthaven.

Beleef de Houthaven! Ontmoet ons in dit nieuwe stukje Amsterdam in aanbouw.
Infocentrum Houthaven: zaterdag 30 maart geopend van 13 tot 15 uur, in de gele VORM bouwkeet op Narvaeiland.
De laatste koopwoningen in Houthaven beschikbaar!

Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers – en badkamers – voor een groot gezin? Het kan allemaal in de riante herenhuizen van nieuwbouwproject Narva Eiland West, in de populaire Houthaven. Het gaat om woningen van ruim 200 vierkante meter, pal aan het water, met tuin en terras.

Narva Eiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Herenhuizen Narva Eiland West: ruimte gebruiken zoals jij wilt
Ruimte is kenmerkend voor Narva Eiland West. Ruimte om te wonen, ruimte om te spelen en ruimte om je huis. Toch woon je hier midden in de stad. Met een enorm souterrain zijn de herenhuizen klassieke woningen in een modern jasje. Je kunt daarin kiezen waar je de verschillende ruimtes voor wilt gebruiken. Beneden slapen en boven wonen? Prima. Een werkruimte? Ook goed. Een hele etage voor gasten? Het kan allemaal. Je hebt genoeg ruimte en kamers om de indeling te kiezen die jij wilt. De grote woonkamer met woonkeuken is het centrale punt in het huis. Zoals het hoort. Een echt gezinshuis. Een modern herenhuis! En hoe heerlijk is het om op een zwoele zomeravond nog even met je bootje het IJ op te varen? De prijzen? Vanaf 1.130.177 euro (v.o.n.), inclusief twee jaar indexcanon erfpacht.

100 procent klimaatneutraal
Narva Eiland West, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. Je woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100 procent klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.


Woningtypes


bel ons 020-6 816 716
 Instellen