menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 454.761 - 1.165.864
Objectsoort
portiekflat, grachtenpand, tussenwoning, penthouse
Aantal beschikbaar
11
Woonoppervlak
86 - 200 m2
Inhoud
235 - 700 m3
Perceel
1 m2
 

Narva Eiland West – Amsterdam Houthaven

Nieuwbouw

Wonen aan het IJ, wie wil dit nou niet! Aan de oevers van het IJ worden de komende jaren veel woningen gebouwd. Nieuwbouw, dus duurzaam en klaar voor de toekomst. Van innovatieve gebouwen zoals Narva Eiland West in de prachtige woonwijk Houthaven, waar je woont op een eiland met je voeten in het water. Wil je ook wonen aan het IJ?

Narva Eiland West – DE BOUW IS GESTART!!

Het gebouw biedt een fraaie diversiteit aan woningtypen, die het Narva Eiland uitermate geschikt maken voor alle doelgroepen.
Het nog beschikbare aanbod woningen:
* creatieve 2-laagse kadewoning van circa 152 m2, koopsommen € 923.114 v.o.n.
* prachtige grote herenhuizen van ruim 200 m2 over drie verdiepingen, koopsommen vanaf ca. € 1.130.177 v.o.n.

Bovenstaande koopsommen v.o.n. zijn op basis van de betaling van een jaarlijkse erfpachtcanon.
Meer informatie over het Narva Eiland West vindt u op de projectsite amsterdamhouthaven.nl

Narva Eiland
Amsterdamse Houthaven. Verscholen achter pakhuizen, silo’s, loodsen en koopmanshuizen. Een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Ook ligt het bijzonder centraal. Zo het IJ opvaren vanaf uw eigen aanlegsteiger, een rondje hardlopen op zondagochtend in het park of genieten vanaf de kade van het weidse panorama over het water. Wordt dit unieke stukje stad straks uw thuishaven?

Narva eiland wordt straks uitgebreid met een bijzonder nieuwbouwproject aan het water, bestaande uit 80 woningen met parkeergarage midden in de Houthaven van Amsterdam: Narva Eiland West. Het is dé nieuwbouwlocatie op een uniek stukje Amsterdam. Een weergaloze woonplek op een autoluw, groen en duurzaam eiland. Vlak bij de binnenstad en direct aan het water van het IJ. Goed bereikbaar en voor iedereen toegankelijk.
Ideaal voor eigentijdse stedelingen die vol in het leven staan. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie en duurzaamheid. U woont straks in een mooi en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt heel Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik.

Het project
Narva Eiland West is eigentijds en stoer tegelijk. Bovendien biedt het zoveel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in dit gebied. Net als een basisschool én een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doet u heel eenvoudig in de ondergrondse parkeergarage van het appartementencomplex.

Het gebouw biedt een fraaie diversiteit aan woningtypen, die het Narva Eiland uitermate geschikt maken voor alle doelgroepen. Het nog beschikbare aanbod:

• creatieve 2-laagse kadewoningen van circa 132 tot 155 m2, koopsommen vanaf ca. € 770.741 v.o.n.
• prachtige grote herenhuizen van ruim 200 m2 over drie verdiepingen, koopsommen vanaf ca. € 1.130.177 v.o.n.

Bovenstaande koopsommen v.o.n. zijn op basis van de betaling van een jaarlijkse erfpachtcanon.

Meer informatie over het Narva Eiland West vindt u op de projectsite amsterdamhouthaven.nl


Woningtypes

Herenhuizen

nieuwbouw  € 1.050.000 - 1.175.000

Kadewoningen

nieuwbouw  € 525.000 - 950.000

Penthouses

 verkocht

bel ons 020-6 816 716
 Instellen