menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 454.761 - 1.165.864
Objectsoort
grachtenpand, tussenwoning
Aantal beschikbaar
4
Woonoppervlak
86 - 200 m2
Inhoud
235 - 700 m3
Perceel
1 m2
 

Narva Eiland West – Amsterdam Houthaven

Nieuwbouw

Houthaven Amsterdam – DE BOUW IS GESTART!
——————————————————————-
Narva Eiland West is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal appartementengebouw met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in Amsterdam. Narva Eiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Een weergaloze locatie
——————————————————————-
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.

Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek met ook nog eens een park om de hoek. De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doe je heel eenvoudig in de parkeergarage onder de woningen.

100 procent klimaatneutraal
——————————————————————-
Narva Eiland West, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. Je woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100 procent klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.


Woningtypes

Herenhuizen

nieuwbouw  € 1.050.000 - 1.175.000

Kadewoningen

nieuwbouw  € 525.000 - 950.000

bel ons 020-6 816 716
 Instellen