menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koop
 Verkocht
Objectsoort
grachtenpand, tussenwoning, herenhuis
Aantal beschikbaar
2
Woonoppervlak
86 - 200 m2
Inhoud
235 - 700 m3
 

Narva Eiland West – Amsterdam Houthaven

Nieuwbouw

Narva Eiland West – Houthaven Amsterdam

Beleef de Houthaven! Ontmoet ons in dit nieuwe stukje Amsterdam in aanbouw.
Infocentrum Houthaven: zaterdag 30 maart geopend van 13 tot 15 uur, in de gele VORM bouwkeet op Narvaeiland.
De laatste koopwoningen in Houthaven beschikbaar!

Laatste woningen!
Nog één herenhuis en nog één kadewoning in Narva Eiland West. Beide royale (gezins)woningen pal aan het water.

De kadewoning is ongeveer 152 m2 en een heeft een ruim souterrain met vier slaapkamers én een mooie begane grond verdieping met een enorme living en woonkeuken. De kadewoning ligt op een hoek, omringd door water, er tegenover een park en alleen maar licht en vrijheid.

Het herenhuis staat aan een zijde in het water en heeft aan de andere zijde een eigen voortuin. De woning meet circa 202 m2 en telt 5 tot zes slaapkamers, naast een waanzinnig mooie woonkeuken en woonkamer aan het water. Dat alles wordt verdeeld over drie lagen: een souterrain, een begane grond en een eerste verdieping.

Houthaven
Narva Eiland West is een bijzonder, aantrekkelijk, klimaatneutraal complex met diverse woningtypen in de prachtige Houthaven in Amsterdam. Narva Eiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Een weergaloze locatie
De Houthaven, ooit decor van drijvend hout, zover het oog reikt, is een idyllische plek met een indrukwekkende geschiedenis. Waar de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten. Nu wordt de eerste gegraven haven van Amsterdam omgetoverd tot een spiksplinternieuwe Amsterdamse woonwijk.

Het is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ op een groen en duurzaam eiland, waar het weidse panorama iedere dag anders kleurt. Een weergaloze woonplek met ook nog eens een park om de hoek. De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. En parkeren? Dat doe je heel eenvoudig in de parkeergarage onder de woningen.

100% klimaatneutraal
Narva Eiland West, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. Je woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100% klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik.


Woningtypes

Herenhuis

 verkocht

Kadewoningen

 verkocht

bel ons 020-6 816 716
 Instellen