menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 196.000 - 445.000
Objectsoort
bovenwoning
Aantal beschikbaar
48
Woonoppervlak
46 - 107 m2
Inhoud
122 - 285 m3
 

MOOIJBURG – 3 kavels op Centrumeiland IJburg

Nieuwbouw

** UPDATE 13-3-2020: Vanwege de situatie rondom het coronavirus annuleren wij de informatie-inloop voor Mooijburg van zaterdag 14 maart as. Bij belangstelling kunt u uiteraard contact met ons opnemen. **

*** kom naar de informatie-inloop op zaterdag 14 maart van 13 tot 14.30 uur aan de IJburglaan 1279***
Wonen vanaf € 196.000 v.o.n. op basis van een jaarlijkse canonbetaling!
Je woning laten bouwen zoals jij dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als je dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor jou.

Op Centrumeiland IJburg worden drie kavels in MedeOpdrachtgeverschap duurzaam ontwikkeld. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar, die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is.

Extra keuzes
Afhankelijk van de wensen van de MO-ers kunnen er verschillende gemeenschappelijke ruimtes komen als: wasserette, gezamenlijk dakterras, fitness ruimte, ontmoetingsruimte, gezamenlijke logeerkamer, klusruimte en garage eventueel met autodelen Maar ook kan men besluiten om geen gemeenschappelijke ruimten toe te voegen. Natrufied en DGV Group werken graag met jou als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Buitenruimte
Naast een eigen balkon is het mogelijk een gemeenschappelijk dakterras te realiseren en is er een gemeenschappelijke binnentuin.

Mooijburg – 3 kavels
Mooijburg maakt wonen mogelijk op 3 verschillende locaties op Centrumeiland IJburg en is aldus keuze uit Mooijburg 1, 2 en 3.

Mooijburg 1:
Mooijburg 1 maakt onderdeel uit van een nagenoeg vierkant woonblok, gelegen op de hoek van de toekomstige Tip Maruggstraat en de Cola Debrotstraat. Het gaat om de zuid-zuidoosthoek van het woonblok en er kunnen maximaal 18 appartementen gerealiseerd worden. De ligging is ideaal, want de binnenzijde is geheel gericht op het westen en biedt uitzicht op de ruime binnentuin of – tuinen.

Mooijburg 2:
Mooijburg 2 komt op de hoek aan de Muiderlaan en de Nydia Ecurystraat en biedt ruimte voor maximaal 15 appartementen. Ook in dit woonblok beslaat Mooijburg een hoek en wel de zuidoost- en zuidwesthoek. De meeste appartementen hebben er vol zicht op het water tussen Centrumeiland en het Haveneiland. Een en al zon en ruimte.

Mooijburg 3:
Mooijburg 3 ligt wat intiemer, wederom op de hoek van een bijna vierkant woonblok. Het beslaat de noordoosthoek van het woonblok aan een bomenrijk plein. Ook Mooijburg 3 ligt aan de Cola Debrotstraat, maar nu met de hoek Frank Martnius Arionstraat. Aan de binnenzijde, de tuinzijde, is er vol zicht op zon en groen. Mooijburg 3 biedt ruimte maximaal 15 appartementen.

Richtprijzen
Het is mede aan jezelf om het appartement vorm te geven. Dat maakt ook dat er nu nog geen vastomlijnde prijzen te geven zijn. We kunnen wel een richting geven en dat is ongeveer een vierkante meterprijs v.o.n ter hoogte van circa € 4700. Om een idee van de mogelijkheden prijzen aan te geven hier een aantal voorbeelden. Echter als het binnen het totale gebouw past zijn ook andere groottes mogelijk. Ga met ons in gesprek om te kijken wat mogelijk is. De volgende richtprijzen zijn inclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon, exclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats:

46 m2: vanaf € 216.200
58 m2: vanaf € 272.600
86 m2: vanaf € 404.200
107 m2: vanaf € 502.900

Exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon, exclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats, komen de richtprijzen uit op het volgende:

46m2: vanaf € 196.000
58m2: vanaf € 241.000
86m2 :vanaf € 357.000
107 m2: vanaf € 445.000

Parkeren
Het parkeren dient inpandig gerealiseerd te worden, maar een parkeerplaats is niet verplicht. Deze kan bijgekocht worden. De richtprijs voor een parkeerplaats komt uit op circa €30.000 v.o.n. exclusief afkoop erfpacht.

Erfpacht en zelfbewoning
Mooijburg wordt gebouwd op erfpachtgrond, eeuwigdurend erfpacht. Er is keuze in het betalen van een jaarlijkse canon of om te kiezen voor een afkoopsom van de erfpachtcanon. De gemeente heeft een zelfbewoningsplicht van 5 jaar ingesteld. Verhuur, huur of onderhuur is niet mogelijk.

Belangstelling? Meld je aan en ontvang een uitnodiging voor meer informatie.


Woningtypes

Mooijburg appartement L

nieuwbouw  € 357.000

Mooijburg appartement M

nieuwbouw  € 241.000

Mooijburg appartement XL

nieuwbouw  € 445.000

Mooijburg studio

nieuwbouw  € 196.000

bel ons 020-6 816 716
 Instellen