menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 320.000 - 800.000
Objectsoort
bovenwoning, penthouse
Aantal beschikbaar
34
Woonoppervlak
59 - 113 m2
Inhoud
153 - 340 m3
 

Lij

Nieuwbouw

L’IJ BUIKSLOTERHAM
34 unieke koopappartementen aan het water

L’ij: Een stoer nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ in Amsterdam. L’ij telt in totaal 34 twee-, drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van ca. 59 tot 113 m2. Er zijn verschillende woningtypen: van compacte appartementen tot indrukwekkende penthouses op de 7e verdieping.
Richtprijzen van circa € 320.000 tot € 800.000 v.o.n. (incl. 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief parkeerplaats, exclusief servicekosten).

MEER INFO
Informatie over Buiksloterham&Co en de woningen in L’ij is alvast te bekijken op de site buiksloterhamenco.nl/lij. Hier vind je onder meer concept-tekeningen en prachtige impressies. In de loop van de tijd breiden we de informatie over L’ij verder uit. Wil je op de hoogte blijven van het project en de verkoop? Meld je dan nu gelijk aan via buiksloterhamenco.nl/lij.

WONEN IN L’IJ
Wonen in L’ij is straks wonen aan de Leen Jongewaardkade en de Conny Stuartstraat, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw bestaat uit een hoger deel aan het water van acht verdiepingen en een lager deel van vijf verdiepingen in de straat naar de kade toe.

L’ij biedt straks ruimte aan:
• 14 compacte appartementen: ca. 59 m2 en richtprijzen van ca. € 320.000 – € 350.000 v.o.n.
• 18 medium appartementen: ca. 67-87 m2 en richtprijzen van ca. € 400.000 – € 550.000 v.o.n.
• 2 penthouses: ca. 111-113 m2 en richtprijzen van ca. € 800.000 v.o.n.
De prijzen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon!

Alle woningen hebben een prachtige buitenruimte, balkon of (dak) terras, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van L’ij wordt bovendien ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte.

L’ij staat voor goed en compleet wonen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk zijn er daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor eigen keuze in afwerking.

De wijk is autoluw. Parkeren kun je in de, nog te ontwikkelen, parkeergarage aan de Distelweg. Hier kan je een parkeerplaats kopen. Zo blijven de straten bijna vrij van verkeer en kunnen kinderen onbezorgd spelen. Buiksloterham combineert het beste van twee werelden!

De bescherming van het milieu staat centraal in L’ij. Hoe we dat doen? Door zoveel mogelijk materialen, energie en water te hergebruiken. Tijdens de bouw, maar ook daarna. Zo worden de hogere daken gebruikt voor energieopwekking door middels van zonnepanelen en krijgen de lagere daken een groene mossedumbedekking. Ook krijgen de appartementen duurzame toiletten die veel minder water verbruiken. De algemene ruimten zijn verlicht met energiezuinige ledlampen.

BUIKSLOTERHAM & CO
Appartementengebouw L’ij ligt in het wijkje Buiksloterham & Co. Hier komen in totaal zo’n 520 woningen. Het aanbod varieert van zelfbouwkavels tot koopappartementen en huurwoningen. Wonen en werken gaat hierbij hand in hand: in veel woningen wordt een kantoor- of werkruimte gerealiseerd en ook in de woongebouwen vind je straks diverse bedrijfsruimten. Buiksloterham&Co is straks een circulair, slim en duurzaam gebied.

7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BUIKSLOTERHAM
• Wonen en werken aan de noordelijke IJ-oever, tussen Eye en de A’dam toren in Overhoeks en het NDSM-terrein.
• In een gebied met een industrieel verleden en een stoer karakter.
* Het is een innoverend en milieubewust stukje Amsterdam door de principes van de ’Circulaire Stad’: een stad waarin we slimmer en efficiënter omgaan met grondstoffen, energie en afval.
• Het gratis pontje brengt je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station.
• 10 minuten fietsen naar de Van der Pekbuurt met restaurantjes, winkels en de biologische markt op vrijdag.
• Vintage winkeltjes, cafe’s en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ op steenworp afstand.
• De sportschool om de hoek.
• In een mum van tijd op de Ring A10.

INTERESSE?
Wil je op de hoogte blijven van het project en de verkoop? Meld je dan nu gelijk aan via buiksloterhamenco.nl/lij of bel met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716.


Woningtypes

Compacte appartementen

nieuwbouw  € 320.000 - 350.000

Medium appartementen

nieuwbouw  € 400.000 - 550.000

Penthouses

nieuwbouw  € 800.000

bel ons 020-6 816 716
 Instellen