menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 470.000 - 617.500
Objectsoort
portiekflat
Aantal beschikbaar
4
Woonoppervlak
96 - 137 m2
Inhoud
288 - 410 m3
 

Specials

Nieuwbouw › IJGENWIJS – Centrumeiland IJburg › Woningtype

De specials, de naam zegt het al, zijn de bijzondere woningen binnen IJgenwijs. Het gaat om een groot hoekappartement of -maisonnette, die in te richten zijn als een woon-werkwoning of ruimte biedt voor mantelzorg, of een kind dat zelfstandig kan wonen. Het gaat ook om de penthouses met extra hoge plafonds, die vanwege hun ligging prachtig zicht hebben op centrumeiland zelf en de directe omgeving.
Hoe al die specials ingedeeld worden bepaal je uiteindelijk zelf. Ook dat is speciaal te noemen. De specials variëren van zo’n 96 tot 137 m2 groot.

Maatwerk
In IJgenwijs bepaal je veel zelf en dat betekent maatwerk. Maar je mag er ook vanuit gaan dat iedere woning is uitgerust met een royale basis die je naar wens kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor extra kopersopties, zoals extra (slaap)kamers, balkons en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Wil je het net anders doen? Dan wordt dit verrekend door meer- of minderwerk. Een woning in IJgenwijs beschikt minimaal over:
• 1 slaapkamer;
• 1 woonkamer;
• 1 keuken (incl. keukeninrichting);
• 1 badkamer (incl. sanitair en 1 toilet incl. tegelwerk);
• 1 technische ruimte/berging met geluidwerende deur;
• 1 ruim balkon aan de tuinzijde van ca. 8 m2;
• benodigde binnenmuren en (in ieder geval 6) binnendeuren;
• alle elektra- en leidingwerk, een meterkast, dekvloeren, verwarmingsinstallaties, mechanische ventilatie, rookmelders, telefonie, data en glasvezel.

Tijdens het ontwerp- en bouwproces leer je je toekomstige buren kennen en geef je in interactieve workshops samen vorm aan je woonomgeving. Zo ontstaat IJgenwijs.

Wonen in IJgenwijs
De circa 34 duurzame koopwoningen worden gebouwd in medeopdrachtgeverschap. Als medeopdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw, onder begeleiding van professionals die alle belangrijke taken uit handen nemen. De energiezuinige woningen zullen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.

Prijzen & erfpacht
Niet onbelangrijk is de vraag wat je straks betaalt voor een woning in IJgenwijs. Als medeopdrachtgever heb je niet alleen eerste keus, maar ook de mogelijkheid invloed uit te oefenen op het ontwerp. De definitieve ontwerpen zijn van invloed op de VON-prijs.

De prijzen zijn inclusief BTW en inclusief een standaarduitrusting van de woning. Niet inbegrepen is de jaarlijkse erfpacht. De canon bedraagt ongeveer €20 per m2 en per jaar. Dat zou het volgende betekenen:
• €2.500,- voor een woning van ca. 120 m2;
• €1.650,- voor een woning van ca. 75-80 m2;
• €1.250,- voor een woning van ca. 60 m2.

De medeopdrachtgevers van IJgenwijs hebben het Voorlopig Ontwerp (VO) afgerond en werken in de periode tot en met juli aan het Definitief Ontwerp (DO). De exacte VON-prijzen per appartement worden na afronding van het definitief ontwerp bepaald, aan de hand van de huidige VON-prijs, de gekozen kopersopties, en de mogelijke afwijking van de indeling van de woning op het 0-punt.bel ons 020-6 816 716
 Instellen