menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 395.000 - 620.000
Objectsoort
portiekflat
Aantal beschikbaar
10
Woonoppervlak
79 - 136 m2
Inhoud
237 - 410 m3
 

Comfort appartement

Nieuwbouw › IJGENWIJS – Centrumeiland IJburg › Woningtype

Kiezen voor één van de comfort appartementen is nog best een lastige opgave. Zoveel verschillende mogelijkheden, zoveel verschillende goede punten. Dat maakt ieder comfort appartement zo bijzonder.
In groottes variëren de comfort appartementen van zo’n 79 tot ongeveer 136 m2. Nagenoeg alle appartementen grenzen aan of kijken uit op de groene binnentuinen. En hebben er in de meeste gevallen ook zelf een tuin of balkon. Een aantal hoekappartementen heeft een fijne loggia die uitkijkt op een van de vele omringende pleinen.

Maatwerk
In IJgenwijs bepaal je veel zelf en dat betekent maatwerk. Maar je mag er ook vanuit gaan dat iedere woning is uitgerust met een royale basis die je naar wens kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor extra kopersopties, zoals extra (slaap)kamers, balkons en bijvoorbeeld parkeerplaatsen. Wil je het net anders doen? Dan wordt dit verrekend door meer- of minderwerk. Een woning in IJgenwijs beschikt minimaal over:
• 1 slaapkamer;
• 1 woonkamer;
• 1 keuken (incl. keukeninrichting);
• 1 badkamer (incl. sanitair en 1 toilet incl. tegelwerk);
• 1 technische ruimte/berging met geluidwerende deur;
• 1 ruim balkon aan de tuinzijde van ca. 8 m2;
• benodigde binnenmuren en (in ieder geval 6) binnendeuren;
• alle elektra- en leidingwerk, een meterkast, dekvloeren, verwarmingsinstallaties, mechanische ventilatie, rookmelders, telefonie, data en glasvezel.

Tijdens het ontwerp- en bouwproces leer je je toekomstige buren kennen en geef je in interactieve workshops samen vorm aan je woonomgeving. Zo ontstaat IJgenwijs.

Wonen in IJgenwijs
De circa 34 duurzame koopwoningen worden gebouwd in medeopdrachtgeverschap. Als medeopdrachtgever heb je directe invloed op je toekomstige woning en woongebouw, onder begeleiding van professionals die alle belangrijke taken uit handen nemen. De energiezuinige woningen zullen variëren in grootte en in type, met afmetingen vanaf 60 m2 tot ruim 150 m2. Alle woningen hebben een tuin of royale buitenruimte. Ook is er een gemeenschappelijke buitenruimte op de begane grond. De woningen zijn goed op de zon georiënteerd.

Prijzen & erfpacht
Niet onbelangrijk is de vraag wat je straks betaalt voor een woning in IJgenwijs. Als medeopdrachtgever heb je niet alleen eerste keus, maar ook de mogelijkheid invloed uit te oefenen op het ontwerp. De definitieve ontwerpen zijn van invloed op de VON-prijs.

De prijzen zijn inclusief BTW en inclusief een standaarduitrusting van de woning. Niet inbegrepen is de jaarlijkse erfpacht. De canon bedraagt ongeveer €20 per m2 en per jaar. Dat zou het volgende betekenen:
• €2.500,- voor een woning van ca. 120 m2;
• €1.650,- voor een woning van ca. 75-80 m2;
• €1.250,- voor een woning van ca. 60 m2.

De medeopdrachtgevers van IJgenwijs hebben het Voorlopig Ontwerp (VO) afgerond en werken in de periode tot en met juli aan het Definitief Ontwerp (DO). De exacte VON-prijzen per appartement worden na afronding van het definitief ontwerp bepaald, aan de hand van de huidige VON-prijs, de gekozen kopersopties, en de mogelijke afwijking van de indeling van de woning op het 0-punt.bel ons 020-6 816 716
 Instellen