menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koop
 Verkocht
Objectsoort
herenhuis, tussenwoning, bovenwoning
Aantal beschikbaar
3
Woonoppervlak
158 m2
Inhoud
411 m3
 

Het Strandhuis – CPO Centrumeiland IJburg

Nieuwbouw

HET STRANDHUIS – CPO CENTRUMEILAND IJBURG

Een betere kans voor zelfbouw dan deze op kavel 15 van het Centrumeiland van IJburg komt niet vaak voor. Zou jij het ook geweldig vinden om te wonen aan het strand en toch in de stad? Heb je al een ideaalbeeld bij de indeling van jouw specifieke woning? Word jij net als je toekomstige buren blij van keuzevrijheid, duurzaamheid, een groene woonomgeving met stadse allure en wil je samen de uitstraling van de wijk bepalen?

De geweldige naam “Het Strandhuis” is er al, maar verder is de diversiteit groot: een gelijkvloers loft, een maisonnette met een terras op het zuiden, of kies je voor een stadswoning met drie of vier verdiepingen? Veelzijdigheid is in alle opzichten het motto! Deelnemen aan een bouwgroep op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) biedt grote vrijheid binnen het collectief casco en komt zo tegemoet aan heel veel individualiteit. Tegelijkertijd wordt “Het Strandhuis” met de andere opdrachtgevers gerealiseerd en zorgt de aandacht voor intieme binnenpleintjes met veel groen in een autoluwe omgeving voor een bijzonder prettig thuisgevoel.

Het is inspirerend om in de beschikbare brochure een aantal voorbeelden van indelingsmogelijkheden te bekijken. Het geeft een goede suggestie hoe je binnen het casco een fantastische woning kan maken. Maar het leukste is natuurlijk om het allemaal zelf te bedenken (de positie van de meterkast en de schachten ligt wel vast) en om zo vroeg mogelijk in te stappen, zodat er zowel voor de indeling als de afwerking optimale keuze is. Het wordt vaak beloofd maar bij dit project is het echt zo: individuele woonwensen realiseren in een duurzaam gebouw. Er is wel iets dat vaststaat: je kijkt uit over het IJmeer, met het water direct voor je deur!

HET STRANDHUIS :
. CPO: droomwensen realiseren
. waterrijk uitzicht: op natuurgebied IJmeer
. keuzevrijheid: plattegrond vrij indeelbaar
. duurzaam: energieneutraal
. gemeenschappelijk: binnentuin en fietsenberging
. leefomgeving: sfeervol, pleintjes, autoluw en groen
. architect: Buro Ruim

Op dit moment is er één stadswoning beschikbaar: bouwnummer 1 van circa 158 m2) met een richtprijs van
€ 553.303,- V.O.N. op basis van jaarlijkse canon en € 682.684.- V.O.N. bij erfpacht eeuwig durend afgekocht.

Het kan zijn dat er nog andere types beschikbaar komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Woningtypes

Loft type D

 verkocht

Maisonette Type C

 verkocht

Stadswoning type A

 verkocht

bel ons 020-6 816 716
 Instellen