menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 760.000 - 1.000.000
Objectsoort
eengezinswoning, tussenwoning
Aantal beschikbaar
20
Woonoppervlak
85 - 160 m2
Inhoud
226 - 425 m3
 

De Verbinding Amsterdam

Nieuwbouw

DE VERBINDING
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Need we say more?

Start verkoop zaterdag 2 juni!
———————————
Zaterdag 2 juni is het zover. Dan gaan we écht van start met de verkoop van De Verbinding. Met de eerste fase van 12 stadswoningen. Dit doen we in restaurant BAUT aan de Spaarndammerstraat 460 tussen 11.00 en 14.00 uur. Wij informeren graag uitgebreid hoe het allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie woningen straks.

Alle informatie over het project en de woningen is in de loop van komende week te vinden op de site deverbinding-amsterdam.nl. Hier vind je onder meer verkooptekeningen en prachtige impressies. Vanaf 2 juni worden tevens de technische omschrijving, de prijslijst en de wegwijzer op de site gezet.
Inschrijven op één van de woningen kan vanaf start verkoop tot dinsdag 12 juni 2018 17.00 uur. De verkoop vindt plaats via een biedingsprocedure. Het inschrijvings-/biedingsformulier zal vanaf 2 juni op de site opengesteld worden.

One of a kind
—————
De Verbinding wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. In het project komen 36 unieke stadswoningen, ruim van opzet, comfortabel en fraai afgewerkt. Ook hebben ze allemaal een terras én dakterras op de verdieping.
Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMWi3’s pakt om naar een afspraak te gaan. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ’one of a kind’.

De Verbinding staat onder andere voor:
• 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon-/werkwoningen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 85 tot 160 m2
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats in de parkeergarage op -1
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het dak
• Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
• 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
• Prijzen vanaf circa € 760.000 v.o.n. (op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. parkeerplaats à € 46.000 v.o.n.)

Hofwoningen
—————
Zoek je een koopwoning met tuin in Amsterdam met genoeg ruimte om lekker buiten te kunnen zijn? Je vindt het in De Verbinding. Alle 20 hofwoningen hebben 3 woonlagen, een terras op de begane grond – grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin – én een terras op de verdieping.

Woon-/werkwoningen
————————
Deze 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren! Hiervandaan zit je zo op de ring A10. Alle 16 woon-/werkwoningen woningen hebben een tuin op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin.

Groen en duurzaam
———————-
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin.

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Op-en-top Amsterdams
————————–
De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.
De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten?
————–
Wil je meer informatie over de Verbinding? Kijk op deverbinding-amsterdam.nl of bel de makelaars Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716) of ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 – 435 7040).

Graag tot zaterdag 2 juni a.s. op de start verkoop, de koffie staat er voor je klaar!


Woningtypes

Hofwoning

nieuwbouw  € 760.000 - 1.000.000

bel ons 020-6 816 716
 Instellen