menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 760.000 - 1.000.000
Objectsoort
eengezinswoning, tussenwoning
Aantal beschikbaar
36
Woonoppervlak
85 - 160 m2
Inhoud
226 - 425 m3
 

De Verbinding Amsterdam

Nieuwbouw

DE VERBINDING
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Need we say more?
De eerste fase van De Verbinding is nu in verkoop! Met de eerste 12 stadswoningen: 6 hofwoningen en 6 woon-/werkwoningen (waar je ook 100% mag wonen).

Alle informatie over het project, de kavelkaart en de informatie per woningtype kunt u nu al site op de site DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL. Hier vindt u onder meer de prijslijst, verkooptekeningen, de technische omschrijving, afwerkingsstaten en prachtige impressies.

One of a kind
—————
De Verbinding wordt een prachtige plek om te wonen met een unieke mix van echt Amsterdams met nieuwe verrassende invloeden. In het project komen 36 unieke stadswoningen, ruim van opzet, comfortabel en fraai afgewerkt. Ook hebben ze allemaal een terras én dakterras op de verdieping.
Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMWi3’s pakt om naar een afspraak te gaan. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. De woningen zijn ’one of a kind’.

De Verbinding staat onder andere voor:
• 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon-/werkwoningen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 85 tot 160 m2
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats in de parkeergarage op -1
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het dak
• Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin
• 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
• Prijzen vanaf circa € 760.000 v.o.n. (op basis van jaarlijkse erfpachtcanon, incl. 2 jaar indexcanon, excl. parkeerplaats à € 46.000 v.o.n.)

Hofwoningen (types A)
————————-
Zoek je een koopwoning met tuin in Amsterdam met genoeg ruimte om lekker buiten te kunnen zijn? Je vindt het in De Verbinding. Alle hofwoningen hebben 3 woonlagen, in de basis 4 slaapkamers, een terras van ca 13 m2 op de begane grond – grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin – én een dakterras op de verdieping van circa 10 of 14 m2. Ook beschikken alle woningen over een ruime berging van ca 22 – 28 m2 direct onder de woning op laag -1. Voor elke woning is een parkeerplaats in de stalllingsgarage beschikbaar. In fase 1 gaan de bouwnummers 59 tot en met 64 in verkoop.

Woon-/werkwoningen (types H)
————————————
Deze 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren. Maar je mag hier ook 100% wonen! In fase 1 gaan de bouwnummers 70 tot en met 75 in de verkoop, met een woonoppervlak tussen de 140 en 160 m2. In de basis hebben de woningen 3 slaapkamers. Alle woon-/werkwoningen woningen hebben een terras van circa 10 m2 op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin én een dakterras van circa 16 m2. Ze beschikken daarnaast ook over een ruime berging van ca 34 tot 37 m2 direct onder de woning op laag -1. Tot slot hebben ze alle ook een eigen parkeerplaats in de garage in het tegenover gelegen bouwblok van de Verbinding.

Groen en duurzaam
———————-
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin.

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Op-en-top Amsterdams
————————–
De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten?
—————–
Wil je meer informatie over de Verbinding?

Kijk ook vast op deverbinding-amsterdam.nl en bel één van de makelaarskantoren voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716) of ERA Van de Steege Nieuwbouw (020 – 435 7040).


Woningtypes

Hofwoning

nieuwbouw  € 760.000 - 1.000.000

Woon-/werkwoning

nieuwbouw  € 775.000 - 1.000.000

bel ons 020-6 816 716
 Instellen