menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 617.400 - 890.165
Objectsoort
eengezinswoning, tussenwoning
Aantal beschikbaar
36
Woonoppervlak
110 - 158 m2
Inhoud
297 - 425 m3
 

De Verbinding Amsterdam

Nieuwbouw

**** VERKOOPEVENT OP zaterdag 19 OKTOBER VAN 11:00 TOT 12:30 UUR OP DE BOUWLOCATIE! ****

Graag laten wij u zien en informeren wij u uitgebreid hoe De Verbinding allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen straks. Er zijn nog enkele hofwoningen en herenhuizen beschikbaar. U bent van 16:00 tot 17:30 uur van harte welkom op de bouwkeet op de locatie aan de Krommeniestraat.

Wilt u niet wachten, maar nu vast weten welke woningen er nog maar beschikbaar zijn en daar meer informatie over horen? Bel ons dan voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716). Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL

De Verbinding: nieuwbouw stadswoningen in stijl Amsterdamse School
——————————————————————————-
De Verbinding is een project met 36 koopwoningen, waarvan nog maar enkele hofwoningen en herenhuizen beschikbaar zijn. De woonoppervlaktes variëren van 110 tot 158 m2. Het gaat om woningen met drie of vier woonlagen. Bijzonder is de architectuur. Daarin vind je de stijl van de Amsterdamse School terug, met veel details, bijzondere vormen en een speels en groen karakter. De bouw is gestart!

De Verbinding is:
• hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en herenhuizen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 110 m² tot 158 m2
* 2 tot 4 slaapkamers
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijk tuinengebied én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats mogelijk in de parkeergarage op -1
• Royale privé berging op laag -1, direct onder de woning
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak
• 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin

Riante vierlaagse herenhuizen
———————————-
De vierlaagse herenhuizen zijn 142 m2 groot. Ze grenzen aan de Krommeniestraat en hebben hun privé terras aan het tuinengebied en daarnaast een groot dakterras. Bij een deel van deze woningen kun je ervoor kiezen de begane grond in te delen als werkruimte. Maar je mag er ook gewoon 100 procent wonen. Er zijn woningen met één of twee voordeuren. Ook is er een keuze tussen een woonkeuken op de begane grond met toegang naar de tuin of bij de living op de 1e etage. De koopsommen: van 775.520 tot 780.650 euro (v.o.n.), op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon, inclusief twee jaar indexcanon.

Hofwoningen: aan gemeenschappelijke binnentuin
——————————————————–
De hofwoningen hebben drie lagen met twee tot vier slaapkamers en zijn er in verschillende groottes: 111, 141 en 158 m2. Alle hofwoningen staan rondom de gemeenschappelijke binnentuin. Aan de andere zijde heb je een eigen terras aan een groene tuinengebied. Ook beschikken de meeste woningen nog over twee dakterrassen en mogelijkheid voor 2e badkamer. De prijzen van de hofwoningen variëren van 617.400 tot 890.165 (v.o.n.), op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon, inclusief twee jaar indexcanon.

Zeer energiezuinig wonen: uitstekende isolatie, zonnepanelen en warmtepompen
——————————————————————————————
De woningen van De Verbinding worden volledig gasloos. Ze beschikken straks over een warmtepomp en het gehele dak komt vol te liggen met zonnepanelen. Ook heel duurzaam: De Verbinding krijgt twee deelauto’s, bedoeld voor gemeenschappelijk gebruik.

De Verbinding: wonen rondom schitterende binnentuin
————————————————————-
De binnentuin van De Verbinding wordt ontworpen door een landschapsarchitect en is gemeenschappelijk bezit. Dat betekent dat de bewoners verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het gebruik. De woningen zullen de gehele binnentuin omsluiten. Daardoor is het een uitstekende plek om je even aan de stadse drukte te onttrekken en met je buren een praatje te maken. Voor kinderen is het een fijne en veilige plek om buiten te spelen. Bijzonder in het binnengebied is de plukgaard. Fraaie poorten verbinden de binnentuin met de wijk.

Parkeren in parkeerkelder
—————————–
Hoe het met je auto zit? Die parkeer je in de parkeerkelder onder de binnentuin. Daar zijn speciaal voor bewoners parkeerplaatsen beschikbaar, voor 46.000 euro (v.o.n.). Hier staan ook de deelauto’s die bij De Verbinding horen.
Wonen nabij hotspots Amsterdam, zoals Houthaven, Spaarndammerstraat en Westerpark

In De Verbinding woon je nabij diverse hotspots van Amsterdam.
———————————————————————–
Op loopafstand ligt bijvoorbeeld de Houthaven. Daar vind je, behalve onderwijs- en kinderopvangvoorzieningen, ook diverse uitgaansgelegenheden, zoals Theater Amsterdam en de restaurants Pont13 en REM Eiland. Bovendien woon je niet ver van de binnenstad en de Jordaan, met (onder meer) de bekende winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Nog dichter bij huis: het Westerpark en de gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier dus alle voorzieningen bij de hand.


Woningtypes

Herenhuizen

nieuwbouw  € 775.520 - 795.620

Hofwoningen

nieuwbouw  € 617.400 - 890.165

bel ons 020-6 816 716
 Instellen